Gümrükçüoğlu:Trabzon’u dünyanın sayılı şehirlerinden biri haline getirmek istiyoruz

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Ortahisar ilçesi Valilik alanında vatandaşlarla sohbet etti.

29 Ekim 2017 Pazar 13:39
Gümrükçüoğlu:Trabzon’u dünyanın sayılı şehirlerinden  biri haline getirmek istiyoruz

Alanda bulunan işyerlerini ziyaret ederek hemşehrileri ile görüşen Gümrükçüoğlu, şehirde yapılan yatırımların büyüklüğüne dikkat çekti. Trabzonlularla olan sohbetlerinde Büyükşehir Belediyesi olarak Trabzon’un her noktasında işbaşında olduklarını belirten Gümrükçüoğlu, “Tamamladığımız onlarca eserin yanı sıra bir yandan dev projelerimizi sürdürüyoruz, bir yandan Trabzon’umuzun 18 ilçesinde de, mahalle yollarımızdaki çalışmalarımıza devam ediyoruz, il sathında altyapı çalışmalarında adeta devrim yapıyoruz. Tüm bu çalışmalar neden yapılıyor? Trabzon’umuzu dünyanın sayılı şehirlerinden biri haline getirmek için yapılıyor, Trabzon halkının huzur ve refah içinde yaşaması için yapılıyor” dedi.

SAYIN CUMHURBAŞKANIMIZ TRABZON’A ÖZEL ÖNEM VERİYOR

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Trabzon’a özel önem verdiğini kaydeden Başkan Gümrükçüoğlu, “Tüm bu çalışmalarımızın baş mimarı Sayın Cumhurbaşkanımızdır. Trabzon’da dev kentsel dönüşümler yapıldı ve bunlara devam ediliyorsa, Kanuni Bulvarı gibi Trabzon şehir merkezini iki kat büyütecek olan dev maliyetli bir yol şehrimize kazandırılıyorsa, Trabzonspor’umuza Türkiye’nin en modern stadyumu kazandırıldıysa, bunun gibi onlarca dev yatırımı bu şehir alıyorsa, tüm bunlar Sayın Cumhurbaşkanımızın Trabzon’umuza verdiği özel önemin ürünüdür” diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.