Güner, “Liyakatın yalnızca sözde kaldığı bir dönemden geçiyoruz.

04 Mayıs 2023 Perşembe 17:09
Güner, “Liyakatın yalnızca sözde kaldığı bir dönemden geçiyoruz.

Seçim çalışmalarına hız kesmeden devam eden İYİ Parti Trabzon Milletvekili Adayı Aslan Güner, Akçaabat ilçesine bağlı; Ortaalan ve Ambarcık Mahallelerinin ardından, Ortahisar ilçesine bağlı Ayasofya ve Fatih Mahallelerinde esnaf ve vatandaşların sorunlarını dinleyip destek istedi.

Ziyaret ettiği noktalarda önceliğinin gençler olduğunu belirten Güner, üniversite mezunu işsizlere dikkat çekti. Güner, “Liyakatın yalnızca sözde kaldığı bir dönemden geçiyoruz. Karşımızda kendinden olmayanı görmezden gelen bir iktidar var. Zengin çocukları kolaylıkla iş bulurken; iki üniversite bitirmiş gerekli sınavları başarıyla geçen gençlerimiz işsiz ya da eğitim aldığı alanla alakası olmayan bir iş yapıyor. Ben bu düzenin değişmesi gerektiği kanaatindeyim. Hem gençlerimiz için hem de onların işsiz olmasından dolayı adeta kahrolan anneleri için siyaset yapıyorum. Liyakatin geçerli olduğu, hak edenin hak ettiğini aldığı, eşit işe eşit ücretin ödendiği bir Türkiye için çabalıyoruz.

Bunun için de artık 21 yıldır halkın beklentilerini karşılayamayan bu iktidarın değişmesi şart. Artık bu iktidarın ülkemize ve gençlerimize vereceği bir şey kalmamıştır.” şeklinde konuştu. İktidarın Trabzon özelinde, vaatlerinin büyük bir kısmını gerçekleştiremediğine de değinen İYİ Parti Milletvekili Adayı Güner, sözlerini şu şekilde sonlandırdı. “Bugün gelinen noktada Trabzon’un 21 yılını çalan iktidar partisi, şu kısacık seçim döneminde bununtelafisini yapabileceğini savunuyor. Ancak yıllardır istihdam, ulaşım, sanayi, turizm ve kültür sanat başta olmak üzere birçok alanda sorunu olan Trabzonlu hemşerilerimizin bu gibi vaatlere ve gerçekçiliği olmayan temel atma törenlerine artık karnı tok. Biz artık Trabzon’un hak ettiği yatırımlarla buluşması gerektiğini savunuyoruz ve bu doğrultuda çalışıyoruz.”

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.