Hasan Süha Saral Trabzon’a, Trabzonlulara daha iyi bir şehir ve yaşam sunabilmek için projelerini anlatmaya devam ediyor

28 Mart 2024 Perşembe 16:42
Hasan Süha Saral Trabzon’a, Trabzonlulara daha iyi bir şehir ve yaşam sunabilmek için projelerini anlatmaya devam ediyor

CHP Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hasan Süha Saral, şehrin nabzını tutmaya devam ediyor. Yoğun bir ziyaret programıyla güne başlayan Saral, Meydan civarındaki esnaf ve vatandaş ziyaretlerinin ardından, Of’a gitti.

Cumhuriyet Halk Partisi Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hasan Süha Saral’ın samimi ve etkileyici sohbetleri, insanlar üzerinde derin izler bırakıyor. Vatandaşlarla yaptığı konuşmalarda ulaşım, altyapı, turizm, eğitim, işsizlik gibi konuları masaya yatıran Saral, sorunları dinleyip, çözüm önerilerini sunmaya devam ediyor. Hasan Süha Saral ile birlikte şehre gelen yeni bir enerji ve kararlılık var, bu Trabzon’un geleceği için de umut vadediyor. Saral, “31 Mart Pazar günü gidip vatandaşlık görevimizi yerine getireceğiz. Bu bizim seçme hakkımız, en iyi şekilde değerlendirmelerimizi yapıp, geleceğimiz için karar vereceğiz. Herkesi oy kullanmaya teşvik edelim, gidelim oyumuzu kullanalım. Oy kullandığımız sandıkta oyumuza sahip çıkalım, oylarımızı koruyalım, gözlemci olalım. 1 Nisan sabahı çifte bayram yaşayalım.” ifadelerini kullandı.

TRABZON İSTİHDAM OFİSİ

Hasan Süha Saral Trabzon’a, Trabzonlulara daha iyi bir şehir ve yaşam sunabilmek için projelerini anlatmaya devam ediyor. Fikirlerini bir an önce hayata geçirebilmek için sabırsızlandığını vurgulayan Saral, “’Trabzon İstihdam Ofisi’ ile iş arayan ve işvereni buluşturmayı hedefliyoruz. Ülkemizin en büyük problemlerinden biri haline gelen işsizliğe kalıcı ve hızlı çözümler üreteceğiz. İş arayanlara bilgi ve danışmanlık vermenin yanı sıra, gerekli mesleki eğitimleri nasıl alacağı konusunda yol göstereceğiz. İşverenleri de ihtiyacı olan nitelikli elemanlarla buluşturacağız. Süreç her adımda takip edilecek. Trabzonlu iş insanlarının Trabzon’da yatırım yapmaları için kolaylık ve destek sağlayacağız.” dedi.

EĞİTİM AKADEMİSİ

Hasan Süha Saral’a merkez, Of’un mahalleleri ve Hayrat’taki ziyaretlerinde CHP İl ve İlçe Yönetimi de eşlik etti. Saral son olarak, “Kuracağımız ‘Belediye Eğitim Akademisi’ altında gerek halkımızın gerek belediye çalışanlarımızın donanımını ve bilgisini artırmaya yönelik tüm eğitimlerin planlama ve uygulamalarını akademimiz üzerinden gerçekleştireceğiz. Artık değişim şart. Gelin, hep birlikte gelişip, hep birlikte ilerleyip, hep birlikte kazanalım.” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.