İBB Başkanı İmamoğlu ve Kılıçdaroğlu'na yoğun ilgi

04 Nisan 2023 Salı 15:21
İBB Başkanı İmamoğlu ve Kılıçdaroğlu'na  yoğun ilgi

Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu , İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile birlikte Atatürk Meydanı’nda vatandaşlarla buluştu.

Konuşmaya ilk önce İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu başladı. İmamoğlu konuşurken “Trabzon seninle gurur duyuyor” sloganları atıldı. Kılıçdaroğlu ise “Cumhurbaşkanı Kılıçdaroğlu” sloganlarıyla sahneye çıktı.

Kemal Kılıçdaroğlu, konuşmasında "Elinizi vicdanınıza koyun" diyerek "Kul hakkı yiyenlere oy vermeyin" çağrısında bulundu.

İktidar olmanın yolu çalışmaktan, kul hakkı yememekten geçer.  Bütün Trabzonlu kardeşlerime sesleniyorum. 
Bakın biz beraberiz. 6 lider beraberiz.  Biz bir araya geldik, bu ülkeye hem adaleti, kadın haklarını, gençlerin istediklerini yapacağız.. Kendimize değil, saraya değil, halka danışacağız. 

GERÇEK MİLLİYETÇİ BİZİZ.. 
Gerçek milliyetçi arıyorsanız, o da biziz.. 
Allah nasip eder, Cumhurbaşkanlığına geldiğimizde Süleyman Şah Türbesi.. Kendi toprağımızda. O türbeyi, alacağım, vatan toprağına tekrar getireceğim. Şanlı bayrağımız orada dalgalanacak. 
Bunlar ne diyor.. Milliyetçiyiz. Bayrağını indiren, toprağını terkeden adamdan milliyetçi olmaz.. 

İHALELER TÜRK LİRASINA ÇEVRİLECEK
Milliyetçilik, Türk Lirasını eritmemek, her alanda güçlü olmaktır. 
İhale yapıyorlar, yandaşlara ihale yapıyorlar. İhale neyle dolarla.. Hani Türk lirası vardı. Hani biz Milliyetçiydik. Hani Türk Lirası üzerine bir şey söylenmezdi.. 
Trabzonlulara söz, Türkiye’ye söz. O dolarla ihalelerin tamamını Türk Lirasına çevireceğiz. 
Bizim milliyetçiliğimizi bütün dünya biliyor. 
Bu ülkede, bazılarının umutlarını kaybettiğini geleceğini yurt dışında aradığını biliyorum. Şunu sakın unutmayın. Sizin hayalleriniz, Bay Kemalin hedefi olacak. O hayallerin tamamı gerçekleşecek. 

TRABZON BİR DÜNYA ŞEHRİ
Trabzon dünya şehri. 2 bin 800 yıllık tarihi var. Yeşili ile mazisiyle bütün dünyanın ilgisini çeken bir kent aynı zamanda. Trabzon sporu ile de bir dünya markası. Gelip geçen bir spor değil, kalıcı başarılara imza atan bir Trabzonspor var. Herkesin saygıyla andığı, saygıyla söz ettiği güzel ve görkemli bir kent. 
Trabzonlunu yaşadığı zorluğu biliyorum. Pek çok şeyde önemli. Dolayasıyla çok sayıda genç, Trabzon’da değil, büyük kentlerin varoşlarında iş arıyor. 
Bunu çözmemiz lazım. 

GAZİ MUSTAFA KEMAL’İN HAYALİ TRABZON’A DEMİRYOLUNU YAPACAĞIZ
Gazi Mustafa Kemal’in bir hayali var. Demiryolu hayali var.. 100 yıl önce söyledi. Allah nasip ederse Atatürk’ün o hayalini gerçekleştireceğiz, Gürcistan’a kadar. 
“Biz bunu 2023’te bitireceğiz” diyorlardı. Şimdi 2053’de yapacaklar. 
Biz, bunu yapacağız ve sadece Trabzonlu değil bütün Karadeniz görecek. 

Ekrem İmamoğlu Trabzon'da esti gürledi 'Burada fırtına var'

10 TRABZONLU HAFİF RAYLIYI YAPAMIYOR, 1 TRABZONLU 10 METRO İNŞAATI BİRDEN YAPIYOR
Hafif Raylı Sistem konusunda sorunlar var. 10 Trabzonlu var. 4’ü bakan.. Büyükşehir Belediye Başkanı.. 10 Trabzonlu bir hafif raylı sistemi yapamıyor. Bir Trabzonlu hiçbir dünyada olmayan 10 metre inşaatını birden yapıyor. 
Gerçekler böyle. Çalışıyor yapıyor. Üstelik bütün engellemelere rağmen yapıyor.

Son Güncelleme: 04.04.2023 15:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.