İl Başkanı Dr. Sezgin Mumcu, Kurban Bayramını Kutladı ve Tüm hemşehrilerimizi Meydan parkındaki Bayramlaşmaya davet etti.

27 Haziran 2023 Salı 12:03
İl Başkanı Dr. Sezgin Mumcu, Kurban Bayramını Kutladı ve Tüm hemşehrilerimizi Meydan parkındaki Bayramlaşmaya davet etti.

İl Başkanı Dr. Sezgin Mumcu, “Kurban Bayramı, birlik ve beraberliğimizi pekiştirme, yardımlaşma ve dayanışma duygularımızı güçlendirme zamanıdır. Bu özel günlerde, birbirimize sevgi, saygı ve hoşgörüyle yaklaşalım ve dargınlıkları, kırgınlıkları geride bırakalım. Kalplerimizi birleştirerek kardeşlik duygularımızı daha da pekiştirelim. Bu mübarek günde dualarımızın kabul olmasını diliyor, Kurban Bayramınızı kutluyorum.” diye ekledi. 

İl Başkanı Dr. Sezgin Mumcu, “Bakanımız Sayın Abdulkadir Uraloğlu, Trabzon halkıyla bir araya gelerek bayramlaşacak. Tüm hemşehrilerimizi aramızda görmekten büyük mutluluk duyacağız. Bu özel buluşmada, Trabzon halkının birlik ve beraberlik duygularını pekiştireceğiz. Bayram sevincini hep birlikte yaşayacak, hoş sohbetlerle bayramın coşkusunu paylaşacağız. Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Abdulkadir Uraloğlu ve Milletvekillerimizle Kurban Bayramının 3. günü Cuma namazının ardından saat 14.00 te Trabzon meydan parkında tüm Trabzonlu hemşehrilerimizle Bayramlaşmak üzere buluşuyoruz diyerek tüm Trabzonlu hemşehrilerimizi AK Parti Trabzon Geleneksel Bayramlaşma programına davet etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.