İl Başkanı Revi,Gümrükçüoğlu'nun istifası istendi mi açıkladı

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu’nun istifasının istendiği iddiaları ile ilgili açıklama yapan AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi: “Trabzon için böyle bir durum söz konusu değildir. Şuan gündemimizde kongre sürecimiz var. “dedi.

02 Kasım 2017 Perşembe 10:42
İl Başkanı Revi,Gümrükçüoğlu'nun istifası istendi mi açıkladı

AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi  son günlerde yerel ve ulusal medyada yer alan Trabzon’un da aralarında bulunduğu Büyükşehir Belediye Başkanlarının istifalarının istendiği söylentileri üzerine yaptığı açıklamada Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’nun istifasının istendiği iddialarının doğru olmadığını belirterek böyle bir konunun gündemde olmadığını söyledi.

Trabzon’da istifalarla ilgili bir gündemin olmadığının altını çizen Revi, şunları söyledi: “Milletin partisi olarak kurulan AK Parti değişimi esas alan bir partidir. Vatandaşların talepleri üzerine, Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Partimizin kararları neticesinde bazı belediyelerimizdeki değişimler yaşandı. Bu süreç şimdilik tamamlanmış durumda. Şimdi Kongre sürecimize kaldığımız yerden devam edeceğiz. AK Parti teşkilatı olarak gündemimizde belediye başkanlarının istifası söz konusu değil. Belediye Başkanlarımıza iletilmiş bir istifa önerisi ya da bize iletilen bir karar yok. Gündemimizde şuan Trabzon’da kongrelerimiz var. Kongrelere odaklanmış durumdayız. İlçe kongrelerimizi de tamamladıktan kısa bir süre sonra il kongremizi de başarılı bir şekilde tamamlayıp yolumuza devam edeceğiz. ”

CHP’ye de tavsiyede bulunan Revi, “CHP lütfen kendi içinde yaşadığı problemlere odaklansın. AK Partinin yenilenmesi muhalefetin kâbusuna dönüştü. Muhalefet partileri, özellikle CHP, AK Partinin değişim ve gelişim sürecinden oldukça rahatsız. Kendileri vatandaşın taleplerini dikkate almadığı için AK Partinin vatandaşların ihtiyaç ve istekleri doğrultusunda yaşadığı değişim sürecini hazmedemiyorlar. Bundan dolayı CHP AK Parti aleyhinde yalan iddialar üreterek kafasını kuma gömmeye devam ediyor. CHP kendi problemlerine odaklansın. AK Partinin değişim süreci bizi ilgilendirir. Bu AK Partinin konusudur. CHP’yi ilgilendirmez.” şeklinde konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.