İYİ Parti Trabzon Milletvekili Adayı Aslan Güner, Vatandaş gidişatın değişmesinden yana

19 Nisan 2023 Çarşamba 16:57
İYİ Parti Trabzon Milletvekili Adayı Aslan Güner, Vatandaş gidişatın değişmesinden yana
İYİ Parti Trabzon Milletvekili Adayı Aslan Güner, seçim çalışmaları kapsamında Akçaabat ilçesindeki sanayi sitelerini ziyaret etti. Milletvekili Adayları Av. Serpil Akçay, Prof. Dr. Akın Çelik, İlçe Başkanı Erol Gedikli, il ve ilçe yöneticilerinin de katılımıyla gerçekleştirilen programda, İbrahim Tosun Sanayi Sitesi, Eski Sanayi ve Yeni Sanayi Sitesi esnaflarıyla bir araya gelindi. Sanayi Sitesi programlarına ilişkin değerlendirmede bulunan Milletvekili Adayı Güner, “Şehrimizin kalkınmasında büyük emeği olan sanayi esnaflarımız ile süreci değerlendirdik. Ülkenin içerisinde bulunduğu ekonomik darboğazdan etkilenen esnafımız; bu gidişatın değişmesi yönündeki taleplerini dile getirdi. Bizler de nitelikli işgücü bakımından son derece önemli gördüğümüz sanayilerimizin kalkınması adına, gerçekleştireceğimiz çalışmalardan söz ettik. Çalışan başına Sanayi Katma Değeri sıralamasında 26 bölge arasında 20. Sırada olan ilimizin bu manada hak ettiği değeri kazanması; sektörel kalkınmanın sağlanması adına İYİ Parti olarak; gerekli adımları atacağımızın sözünü verdik.” diye konuştu.

İYİ Parti Milletvekili Adayı Güner, değerlendirmesini şu şekilde tamamladı: “Barındırdığı nitelikli işgücünden dolayı sanayi sitelerimize çevre illerden de hizmet almaya gelenler oluyor. Esnafımızın çalışma koşullarının iyileştirilmesi, fiziki şartlarının elverişli hale getirilmesi, ekonomik anlamda emeklerinin karşılığını alabilmeleri bakımından bizlere sorumluluk düşüyor ve biz bu sorumluluğun farkındayız. Bunun için buradayız. Sanayi esnafımızı hiçbir şekilde ayrıştırmadan ihtiyaç duydukları koşullara kavuşturmayı hedefliyoruz. Bunu başaracağımıza dair inancımız tam. Esnaflarımızın da desteği ile bu inancı onların lehine kullanacağız.”

Son Güncelleme: 19.04.2023 17:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.