Koray Koçhan 25 projesini tanıttı!

06 Mart 2024 Çarşamba 14:25
Koray Koçhan 25 projesini tanıttı!

Toplantı ilk olarak Maçka Belediye Başkanı ve AK Parti Maçka Belediye Başkan adayı Koray Koçhan’ın kısa bir selamlama konuşması ile başladı. Maçka’ya 10 yıldır belediye başkanı olarak hizmet ettiğine dikkat çeken Koçhan, “ 10 yıldır Maçka’da hizmet ediyoruz. Tabiri caizse ustalık dönemi ile hizmet edecek olmaktan gurur duyuyorum. Bugün burada değerli projelerimizi anlatacağımız bir toplantı olacak.” Dedi. 

Genç: “Maçka’mız her zaman arkamızda dimdik durdu”
AK Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Maçka ilçesi proje tanıtım toplantısına katıldı. 
Tezahüratlar eşliğinde kürsüye çıkan Başkan Genç, “Doğup, büyüdüğüm topraklarda olmak, çocukluğumu, gençliğimi yaşadığım topraklarda olmak ama şu anda bu topraklara yeni bir hizmet makamının adayı olarak Maçka’mızda bulunmanın mutluluğu ve gururuyla buradaki hazirunu selâmlıyorum.” dedi.
Tanıtım Toplantısına; AK Parti Trabzon Milletvekili Yılmaz Büyükaydın, Trabzon Milletvekili ve Eski Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, AK Parti Maçka Belediye Başkan Adayı Koray Koçhan, AK Parti İl Başkanı Sezgin Mumcu, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Ayfer Cihan ile çok sayıda partili katıldı. 

“MAÇKA’MIZ BİZE GÜÇ VERDİ”
Maçka’nın bir evladı olarak Maçkalıların bugüne kadar kendisine verdiği desteği hiçbir zaman unutmayacağını kaydeden Başkan Genç, “Maçka’mıza yalnız gelmedik. Türkiye Cumhuriyetinin en başarılı bakanlarından birisiyle geldik. Çok kıymetli Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız, il başkanımız, kurucu Başkanım İbrahim Keskin ve Eski Milletvekilimiz Ayşe Sula Köseoğlu ile geldik. Hep beraber büyük bir aile bütünlüğü içerisinde bir aradayız. Bundan dolayı çok mutluyum, gururluyum. Çünkü 14 ağustos 2001 yılında Cumhurbaşkanımızın liderliğinde kurulan AK Parti ülkemizin yeniden ayağa kalkması adına büyük işler yaptı. Partimiz Trabzon’da kurulmaya başlandığında büyük bir gururla ifade ediyorum 28 yaşındayken AK Partimizin teşkilatlanmasında Maçka koordinatörüydüm. Herkes kuşkular içindeyken, yönetici bulamıyorduk. Temel Erdem başkanımız, ondan bayrağı devralan Hasan Seyyar Başkanımızla partimizi Maçka’da teşkilatlandırdık. Herkes imtina ediyordu. O zaman ‘muhtar bile olamaz’ denilen Recep Tayyip Erdoğan Türkiye Cumhuriyeti’nin Cumhurbaşkanı oldu ve dünya lideri oldu. Ülkemizin her karış toprağına ayrım yapmadan hizmet eden bir cumhurbaşkanı oldu. Çok şükür epey mesafeler kat ettik. 1947 yılında uçak fabrikası kapatılan bir Türkiye’den geçen hafta yerli savaş uçağını göklerde uçurarak bağımsız bir Türkiye yoluna geldik. Bunlar kolay değil, bunlar bir iradeyle, güçle oluyor. Çok şükür bu gücü Trabzon da Maçka’mız da verdi, arkamızda dimdik durdu. Recep Tayyip Erdoğan’ın yürüyüşüne Maçka’mız da yüzde 73 oyla destek verdi. Bu da benim için gurur vesilesidir. Çünkü ben Maçkalıyım. Herkese önce kendi geldiği yerden bakılır, oradan anılır. 3 Kasım 2002 seçimlerinde 6312 oy almıştık. Maçkalıların milletvekili seçimlerinde 7. sırada olmama rağmen verdikleri desteği hiçbir zaman unutmam. Maçka’da o seçimlerde oyumuz 10 binin üzerine çıkmıştı.” diye konuştu. 

Koçhan’ın projeleri şu şekilde: 

-    Şehit Eren Bülbül Gençlik ve Kadın Yaşam Merkezi
-    Büyük Osmanlı Camii
-    Kentsel Dönüşüm Projesi (Beşyıldız Konutları Porfil Konutlarının Kentsel Dönüşüm Çalışması)
-    Konkasör Tesisi (Taş eleme ve kırma)
-    3. Etap TOKİ Projesi 
-    Maçka Müzesi Projesi
-    Yeni Sanayi Sitesi Projesi
-    Maçka Doğalgaz 3. Ve 4. Etap
-    Sıcak Yuvam 3. Etap Projesi
-    Aile Destek Merkezi (ADEM)
-    Esiroğlu Doğalgaz Çalışması
-    Esiroğlu Bölgesi Çevre Düzenlemesi
-    Esiroğlu Bölgesi Park ve Peyzaj Düzenlemesi
-    Maçka Şelaleleri (Çamlıdüz, Çıralı, Ayaser, Akasu)
-    Atasu Barajı Seyir Terası ve Çevre Düzenlemesi
-    Kurtul Manastırı Yolu ve Çevre Düzenlemesi
-    Çataltepe Şehitliği Yol ve Cami Projesi
-    Maçka Köy Değirmenleri Projesi
-    Belediye Toplantı ve Düğün Salonu Projesi
-    Yöresel Ürün Üretim ve Satış Reyonları Projesi
-    Maçka Köprü Projeleri (Reşadiye, Sanayi, Emiroğlu TOKİ, Atasu Taş Köprüsü)
-    Atasu Işıklar Küçük Camii
-    Güneş Enerji Santrali Projesi
-    Tüm Mahalle İçi Yolları Betonlama Projesi
-    Büyük Makine Parkı

Son Güncelleme: 06.03.2024 18:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.