Maçka Belediye Başkan Adayı Musa Turan, Maçka'nın gençleriyle buluştu

26 Ocak 2024 Cuma 14:48
Maçka Belediye Başkan Adayı Musa Turan, Maçka'nın gençleriyle buluştu

Musa Turan, gençlerle yaptığı konuşmada, "Maçka'da geldiğimiz noktada, gençlerin daha fazla aktif olmasını ve verilecek kararlarda söz sahibi olmasını istiyoruz.

 Belediye Başkanlığı koltuğuna oturduğumda, sanki siz oturuyormuş gibi hissettireceğim. Hata yaptığımda bana bu hataları söyleyebileceksiniz. Ben bunların farkına varmayabilirim, fakat sizin tavsiyelerinizle bu hataları düzeltebilirim. "Ben yaparım, ben ederim" anlayışını sosyal demokrat olan hiç kimseye yakıştıramam.

Maçka'da bize olan ilgi çok iyi. Esiroğlu ve Galyan'da yaptığımız ziyaretlerde bize partiye bakmaksızın oy vereceğiz diyorlar. Bizim lehimize olan bu güzel havayı bozmamak için insanlarla konuşurken genel siyasete girmeden ve siyasi ayrım yapmadan herkesle kucaklaşarak, omuz omuza vererek oy isteyeceğiz. Daha önce başka partilere oy vermiş olabilirler, ama onlara bizim derdimizin Maçka olduğunu ve sizin de çok iyi tanıdığınız Musa Turan'a oy vermesi gerektiğini söyleyeceğiz.

İlk yapacağım icraat dubaları kaldırmak olacak. Mevcut yönetim tarafından yaptırılan otopark hiçbir işe yaramadı. İnsanlara zorla otopark kullandırmaya çalışmak doğru değil, biz bunu değiştireceğiz.

Maçka'da otogarımız yok. Gelen otobüslerin bekleyebileceği bir yeri yok. Maçka turizm ilçesi diyorsak, burada otogar olması gerekiyor. Mahallelerden ve turizm için gelen otobüslerin bekleyebileceği bir otogar yapacağız.

Esnafa, çiftçiye, imama ne gibi sıkıntıları olduğunu ve ihtiyaçlarının neler olduğunu soracağım, ne yapılması gerekiyorsa onu yapacağım. Maçka'nın sıkıntılarını hep birlikte ortadan kaldıracağız.

Maçka'da halk pazarı açacağız. Bu halk pazarıyla amacımız üreticinin emeğinin değerini korumak olacak. Başka ilçelerden gelen aracıların, bu değerin altında fiyat almasını önleyeceğiz. Halk pazarında bu ilçenin üreticisini kollayacağız." açıklamalarında bulundu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.