Maçka bize, biz Maçka’ya emanetiz!

27 Şubat 2024 Salı 12:31
Maçka bize, biz Maçka’ya emanetiz!

AK Parti Maçka Belediye Başkanı Koray Koçhan, mahalle ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor. Çalmadık kapı, gitmedik mahalle bırakmayan Başkan Koçhan’ı vatandaşlar büyük sevgi ile karşılıyor

AK Parti Maçka Belediye Başkanı Koray Koçhan, mahalle ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor. Çalmadık kapı, gitmedik mahalle bırakmayan Başkan Koçhan’ı vatandaşlar büyük sevgi ile karşılıyor.

Gördüğü ilgi karşısında mutluluğunu dile getiren Başkan Koçhan, “Vatandaşlarımızın ilgi ve sevgisi bizleri gerçekten mutlu ediyor. Seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyoruz. Mahalle mahalle, kapı kapı dolaşıyoruz. 10 yılda Maçka’da gerçekten güzel işler yaptık.

Yapmaya devam edeceğiz. Amacımız kalp değil rekor kırmak. Allah hamd olsun. Cumhurbaşkanımızı bu millet yine yüksek oyla seçti. 5 sene ülkemizin başında. Büyükşehir belediyemizi ilk defa Maçkalı bir başkanımız kazanacak. Cumhurbaşkanımız AK Parti, Büyükşehir Belediyemiz AK Parti, İlçe Belediyemizin AK Parti. Bu Maçka’mızın için çok büyük bir fırsat. Bu yüzden tüm hemşerilerimizin büyük desteğini bekliyorum” ifade kullandı.

YOL SORUNU BİTİRİYORUZ

Yatırımlar konusunda çalışmaya devam ettiklerini ifade eden Başkan Koçhan, “Bildiğiniz üzere kuru beton tesisi kurmuştuk. Bu tesisle tüm mahallelerimizde kuru beton çalışması gerçekleştirdik. Şimdi de muhtarlarımıza bu müjdeyi vereyim. Maçka Belediyesi olarak Konkasör Tesisi (Taş Eleme ve Kırma) tesisi kuruyoruz. Bu tesisle birlikte tüm yollarımızı hızlı bir şekilde betonlarken büyükşehir belediyemizin desteği ile de asfalt ve betonlama çalışması gerçekleştireceğiz. Böylece 5 yıl içinde Mahalle içlerinde yol sorunumuz kalmayacak” dedi.


 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.