Mardin Trabzon kardeşlik köprüsü

Mardin’in Derik ilçesinde şehit edilen Trabzonlu kaymakam Muhammet Fatih Safitürk’ün anısı için oluşturulan kardeşlik köprüsü kapsamında Mardin'de hamsi şöleni düzenlendi.

08 Aralık 2017 Cuma 14:57
Mardin Trabzon kardeşlik köprüsü

Mardin'in Kızıltepe ilçesindeki Hamsi Festivali için giden Trabzon kafilesi, ilçede ağırlanıyor. 2 otobüs ve 1 minibüsten oluşan ve Trabzonlu gazeteciler ve bürokratların katıldığı heyet, Kızıltepe Kaymakamı ve Kızıltepe Belediye Başkanvekili Ahmet Odabaş tarafından karşılandı. Mardin Kızıltepe ilçesindeki gazeteciler, Trabzonlu basın mensupları için kahvaltı düzenledi. Ardından Kızıltepe Belediye binası önünde Kızıltepe Kaymakamı ve Kızıltepe Belediye Başkanvekili Ahmet Odabaş ve Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Kızıltepe ve civarında yaşayan 100’e yakın engelli vatandaşa tekerlekli sandalye ve akülü tekerlekli sandalye hediye etti.

Ortahisar Belediyesi ile Kızıltepe Belediyesi’nin ortak organizasyonu olan festivalde bugün 8 ton hamsi ve  850 Trabzon ekmeği, vatandaşlara dağıtılacak.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.