Milletvekili Adayı Süleyman Pulat, “Yeniden Refah Partimiz Türkiye siyasetinin önemli aktörlerinden bir tanesi haline geldi”

08 Mayıs 2023 Pazartesi 13:07
Milletvekili Adayı Süleyman Pulat,  “Yeniden Refah Partimiz Türkiye siyasetinin önemli aktörlerinden bir tanesi haline geldi”

Seçim çalışmalarına yoğun bir şekilde devam ettiklerini dile getiren Milletvekili Adayı Süleyman Pulat, “Yeniden Refah Partimiz Türkiye siyasetinin önemli aktörlerinden bir tanesi haline geldi” dedi.
Vekil Adayı Süleyman Pulat,  Yeniden Refah Partisi’nde bir çok görevde bulundum ama son yaptığımız Trabzon mitingi Yeniden Refah Partisi’nin artık Türkiye’de bir değer olduğunu gösterdi. Partimiz Türkiye siyasetinin önemli aktörlerinden bir tanesi haline geldi ve bu 14 Mayıs seçimleri öncesinde de seçim sonucunda belirleyici olacak anahtar bir parti konumuna geldi.Bu kapsamda 1 OY sayın cumhurbaşkanımıza,1 OY ise Yeniden Refah Partisi ve Süleyman Pulat olarak Şahsıma talep ediyoruz. 

Genel Başkanımız Sn. Fatih Erbakan, çalışmalarını sürdürürken Trabzon olarak biz üzerimize düşen vazifemizi yapıyoruz. Sahadaki çalışmalarımız Merkez ve ilçeler olsun bir saniye bile dur durak bilmiyoruz. Cumhur İttifakı’na katılarak hayr yolunda devam edeceğimizi gösterdik. Bizler Hayra motor, şerre fren olarak meclise geleceğiz. Vatandaşlarımızdan ulaşmadığımız hiç kimse bırakmayacağız. Seçim çalışmalarında vatandaşlarımızdan geri dönüşlerimiz çok güzel oluyor. Vatandaşlarımızın ilettiği ve bir çok hususta yaşanılan sıkıntıları çözüme kavuşturacağız. Partimiz inanıyorum ki Trabzon'dan vekiller çıkartacaktır. Gençlerimizin, yaşlılarımızın ve evlatlarımızın geleceği için yoğun bir şekilde çalışacağız. Refah bir hayatı vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız. İnanıyorum ki Cumhur İttifakı yeni dönemde ülkemizi zirve noktasına taşıyacak. Biz de mecliste Trabzon'lu vatandaşlarımızın hakkını her daim savunmuş olacağız. Hayr olan her işin arkasında sonuna kadar duracağız, vatandaşlarımıza şer olan işin ise karşısında durmaya devam edeceğiz. Birleştirici bir güç olarak gönülleri hoş tutacağız. Trabzon'lu vatandaşlarımızın oylarına talibiz. Mecliste Trabzon'umuzun hakkını her daim savunacağız. Çözüme kavuşmayan ne kadar sıkıntı var ise bir çoğunu tespit ettik. Trabzon teşkilatı olarak geniş bir potansiyele sahip hale geldik. İnşallah tespit ettiğimiz bir çok sıkıntıyı ve sorunu mecliste çözüme kavuşturacağız. Hemsehrilerimiz ile birlikte bu yolu beraber yürüyeceğiz. 

Gençlerimizi birlik ve beraberlik çerçevesi üzerinde refah bir hayat sunacağız. Trabzon  ve Türkiye’miz için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.