Milli Görüşün Doğu Kalesi Gümbür Gümbür

27 Nisan 2023 Perşembe 17:02
Milli Görüşün Doğu Kalesi Gümbür Gümbür
İlçe ziyaretleri kapsamında,İl Başkanı Ali Osman Yılmaz,Of ilçe başkanı Hakan Karaaslan ve parti yöneticileri ile bugün of'da hemşehrileri ile buluşan Yeniden Refah Partisi Milletvekili adayı Süleyman Pulat; Yeniden Refah Partisi 2018’de kurulmuş bir parti olmasına rağmen sanki yıllardır bu halkın gönlüne taht kurmuş bir parti gibi kabul gördü. Biz özünde milli görüş ekolünün temsilcisi, mirasçısı ve onu devam ettiren bir geleneğin devamıyız.Necmettin Erbakan Hocamızın dalgalandırdığı bayrağı, bugün aynı hassasiyetlere sahip liderimiz Fatih Erbakan dalgalandırıyor.
TÜRKİYE’DE MİLLİ GÖRÜŞE CİDDİ BİR ÖZLEM VAR
Fatih Erbakan son derece donanımlı bir lider, halk bunu çok iyi biliyor. O yüzden yeni kurulmuş, ilk kez halkın karşısına çıkacak bir parti konumunda değiliz.
Bizler Cumhur ittifakına girerken, milletvekili ve bakanlık gibi bir talebimiz olmadı. Partimiz adına özel imtiyaz başlığı açmadık. Öne sürüdüğümüz her bir madde halkın sorunları ve çözümlerini içeren maddelerdi. Seçimlere kendi logo ve kendi adaylarımız ile girdik. Tüm bu iyi niyetleri ve onlar için neler yapıp neler yapacağımızı halkımız görüyor diyen Pulat;Of ilçesinde yoğun ilgi ile karşılayan hemşehrilerine teşekkür etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.