Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odaları bölge toplantısı Trabzon’da yapıldı

10 Şubat 2024 Cumartesi 13:11
Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odaları bölge toplantısı Trabzon’da yapıldı

Trabzon Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası ev sahipliğinde düzenlenen 57. Karadeniz Oda Başkanları toplantısına katılan Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı Erkut Çelebi, “Üyelerimizle aramızdaki en önemli köprü olan serbest muhasebeci ve mali müşavirlerimizle ortak hareket ederek başta sicil işlemleri olmak üzere hizmet kalitemizi yükseltmeye devam ediyoruz” dedi.

TÜRMOB 57. Karadeniz Oda Başkanları toplantısının açılışına Ortahisar Belediye Başkanı ve AK Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Metin Genç, TTSO Başkanı Erkut Çelebi, Türkiye Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odaları Birliği (TÜRMOB) Genel Başkanı Emre Kartaloğlu, Karadeniz Odalar Platformu Başkanı Erol Demirel, TÜRMOB Genel Sekreteri Yahya Arıkan, Trabzon Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Cüneyt Hayal, Karadeniz Belgesindeki oda başkanları ve yöneticileri katıldı.

TTSO Başkanı Erkut Çelebi, bölge oda başkanlarını Trabzon’da ağırlamaktan mutluluk duyduklarını belirterek, “Üyelerimizle aramızdaki en önemli köprü serbest muhasebeci ve mali müşavirlerdir. Sizlerle kurulacak iletişim ne kadar sağlıklı olursa üyelerimize nitelikli ve kaliteli hizmet sunacağımızın bilincindeyiz. Odamızla bu anlamda ortak hareket ediyoruz. Özellikle sicil işlemlerinin hızlı şekilde sonuçlandırılması için online uygulamalarımızı devreye soktuk. Muhasebeciler odamızla diyalog içinde hizmetlerimizi her geçen gün iyileştiriyoruz. Hizmet binamızda yapılacak tadilatın ardından muhasebeci ve mali müşavir arkadaşlarımıza bir bölüm ayıracağız, daha iyi şartlar sunacağız. Bu toplantıda ortaya çıkacak fikirlerin de çalışmalarımıza destek olması umuduyla hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.