Öğrenciler ‘Kitap Günleri’ne akın etti

20 Aralık 2022 Salı 13:18
Öğrenciler ‘Kitap Günleri’ne akın etti

Ortahisar Belediyesi’nin düzenlediği ‘Kitap Günleri’ ziyaretçilerin ve öğrencilerin akınına uğruyor. Her gün farklı okulların öğrencileri program dahilinde kendileri için belirlenen saat dilimlerinde etkinliği geziyor. Yayınevlerinin stantlarını öğretmenlerinin eşliğinde gezen öğrenciler, kitapları inceleyerek beğendikleri kitapları satın alıyor ve yazarlara da kitaplarını imzalatıyor.

Etkinliğin dördüncü gününde; Dumlupınar İlkokulu, Bedri Rahmi Eyüboğlu İlköğretim Okulu, Ahmet Saka İlköğretim Okulu, Ahmet Yahya Subaşı İlköğretim Okulu, Kanuni Anadolu Lisesi, Yavuz Sultan Selim Anadolu Lisesi, Atatürk İlkokulu, Bener Cordan Ortaokulu, Akyazı İlköğretim Okulu, Ata Ortaokulu, Çimenli İlköğretim Okulu, Temel Yaşar Çoruh İlköğretim Okulu, İskenderpaşa Ortaokulu, Ali Soylu Anadolu İmam Hatip Lisesi, Fatih Sultan Mehmet Anadolu Lisesi, Şehit Ünal Bıçakçı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Yavuz Selim İlkokulu öğrencileri toplu olarak etkinliği gezerek beğendikleri kitapları aldı.

“YAYINEVLERİ DE ZİYARETÇİLER DE MEMNUN”

Öğrenciler, özellikle çocuk kitapları ve macera kitaplarına ilgi gösterdi.

Son Güncelleme: 20.12.2022 13:28
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.