Öğretmenlerden Gümrükçüoğlu’na hizmet teşekkürü

Yavuz Selim Anadolu Lisesi öğretmenleri, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’nu makamında ziyaret ederek eğitime verdiği destekten ötürü teşekkür ettiler

23 Kasım 2017 Perşembe 11:20
Öğretmenlerden Gümrükçüoğlu’na hizmet teşekkürü

Başkan Gümrükçüoğlu; İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Fatma Zehra Aydın, Yavuz Sultan Selim Anadolu Lisesi Müdürü Mühittin Yücealtay, Resim Öğretmeni Cemil Candaş ve İngilizce Öğretmeni Aslıhan Üçüncü’yü makamında kabul etti.

İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Aydın, “Eğitime verdiğiniz destekler için teşekkür etmek istedik. Nazik kabulünüz ve desteklerinizden ötürü eğitim camiası adına teşekkür ediyoruz” dedi. Yavuz Sultan Selim Anadolu Lisesi Müdürü Yücealtay ise, “Altyapı konusunda sizden çok destek aldık. Öğrencilerimiz, velilerimiz ve öğretmenlerimiz adına sizlere teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

ÖĞRETMEN OLMAK İSTERİM

Ziyaretlerinden ötürü öğretmenlere teşekkür eden Başkan Gümrükçüoğlu ise eğitime destek olmak gayretlerine devam edeceklerini kaydetti. İnsan yetiştirmenin en kutsal meslek olduğunu belirten Gümrükçüoğlu, “Hepimiz sizlerin eseriyiz. Öğretmenlerin kıymeti ne unutulabilir, ne karşılığı vardır, ne de ödenebilir. İnsanların çeşitli meslekleri oluyor, tekrar dünyaya gelsem en kutsal hizmet olan insan yetiştirmeyi meslek edinmiş olan öğretmen olmak isterim” ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.