Ortahisar Belediye Başkanlığı İçin Saadet Partisi Adayı Ümit Çebi’den Açık Davet

12 Mart 2024 Salı 11:40
Ortahisar Belediye Başkanlığı İçin Saadet Partisi Adayı Ümit Çebi’den Açık Davet

Saadet Partisi’nin Ortahisar Belediye Başkan Adayı Ümit Çebi, 31 Mart 2024 yerel seçimleri öncesinde tüm adayları, Ortahisar’ın geleceğini şekillendirecek projelerini paylaşacakları bir tartışma forumuna davet etti. Çebi, Milli Görüş ilke ve değerlerine dayalı bir yönetim anlayışıyla hazırladığı projeleri kamuoyu ile paylaşmaya hazır olduğunu belirtti.

“Ortahisar Belediye Başkan Adayları Proje Sunumu ve Tartışması” adı altında düzenlenecek olan bu etkinlikte, adaylar projelerini serbestçe anlatacak ve dış müdahale olmaksızın halkın karşısına çıkacaklar. Program, Ortahisar’ın mevcut sorunlarına ve bu sorunlara yönelik çözüm önerilerine odaklanacak. Adayların projelerini anlatmalarına ve birbirleriyle tartışmalarına olanak tanıyan bir formatla gerçekleştirilecek.

Çebi, bu programın Ortahisar için büyük önem taşıdığını vurgulayarak, “Bu program sayesinde hemşerilerimiz, belediye başkan adaylarını ve projelerini daha yakından tanıma fırsatı bulacak, bilinçli bir şekilde oy kullanacaklar. Adaylar arasında saygı, dinleme, eleştiri, öğrenme ve işbirliği ruhu gelişecek” dedi.

Ümit Çebi, tüm adayları, Ortahisar’ın demokrasisine katkı sağlayacak ve halkın beklentilerine cevap verecek bu önemli etkinliğe katılmaya davet etti

Son Güncelleme: 12.03.2024 11:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.