Ortahisar İlçe Emniyet Müdürlüğü Binası’nın Temeli Atıldı

22 Eylül 2023 Cuma 17:14
Ortahisar İlçe Emniyet Müdürlüğü Binası’nın Temeli Atıldı

Ortahisar İlçe Emniyet Müdürlüğü Hizmet Binası’nın temeli Vali Aziz Yıldırım’ın katılımıyla atıldı.

Temel atma törenine Trabzon Valisi Aziz Yıldırım’ın yanı sıra AK Parti Trabzon Milletvekili Yılmaz Büyükaydın, İl Jandarma Komutan Vekili Kıdemli Albay İbrahim Avşin Tiryaki, İl Emniyet Müdürü Vekili Nuh Tezcan, Sahil Güvenlik Doğu Karadeniz Grup Komutanı SG Binbaşı Aytaç Bayırlı, Ortahisar Kaymakamı Gürkan Demirkale, İlçe Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, İl Müftüsü Selami Aydın ve ilgililer katıldı. 

Vatandaşımıza sunulan kamu hizmetlerinin personel eliyle yürütüldüğüne dikkati çeken Vali Yıldırım, “Bu bakımdan personelin de donanımlı, sağlıklı, bu ihtiyacı görecek kadar güzel ve uygun binalarda hizmet vermesi önemli. Çünkü bu durum kamu hizmetinin standardını yükseltir. 

Güzel ve hayırlı bir işin bugün temelini hep beraber atıyoruz. Bu binanın yapımında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. En kısa zamanda bitirilerek hizmete açılacak olan bu binanın hayırlara vesile olmasını diliyorum. " dedi.

Konuşmaların ardından Vali Yıldırım beraberindekilerle İlçe Emniyet Müdürlüğünün temelini attı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.