Park Ve Bahçeler’de Bahar Temizliği

Akçaabat Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerince, bahara hazırlık için park ve yeşil alanlarda bahar temizliği başladı.

19 Mart 2021 Cuma 17:16
Park Ve Bahçeler’de Bahar Temizliği

Çin’den gelip dünyayı etkisi altına alan Korona virüsü (Covid-19) salgını kapsamında birçok tedbir alındı. Bu tedbirler kapsamında şehrimizde de kapanan yeşil alanlar ve parklarda bahar temizliğinin yanı sıra bakım onarım çalışmaları gerçekleşiyor.

Akçaabat Belediyesi Park ve Bahçe Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelinde bahar temizliği için kolları sıvadı. Çalışmalar ilk olarak yağışlar nedeniyle boyları uzayan park alanlarının çimlerinin kesimini gerçekleştirdi. Korona virüsü nedeniyle boş kalan park alanlarında detaylı çalışma içerisinde giren Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri; peyzaj düzenleme kapsamında çim biçme, su havuzlarının temizliği, yabani otların temizliği, çiçek ekimleri gibi çalışmaları yaparak piknik ve yeşil alanlarını yasakların kalkmasının ardından Akçaabatlılara hazırlıyor. Akçaabat Belediyesi ekipleri, belirlenen program dahilinde tüm mahallelerde park ve bahçelerin bakımını yapıp eksiklerini gideriyor. Ekipler, korona virüs nedeniyle kapalı bulunan park ve bahçeler dahil yaşam alanlarının temiz ve bakımlı olması için büyük özen gösteriyor.

Son Güncelleme: 19.03.2021 17:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.