Pulat, küçük esnafın sıkıntılarına çözüm bulmak için çaba harca

03 Mayıs 2023 Çarşamba 15:18
Pulat, küçük esnafın sıkıntılarına çözüm bulmak için çaba harca

Yeniden Refah Partisi Trabzon Milletvekili Adayı Süleyman Pulat, Değirmendere Büyük sanayi sitesinde esnaf ziyareti gerçekleştirdi. Esnafların sorunlarına dikkat çeken Pulat, küçük esnafın sıkıntılarına çözüm bulmak için çaba harcadığını söyledi.  Pulat,  ziyareti sırasında Değirmendere Büyük Sanayi esnafı ziyaretinde sıcakkanlılığı ve samimiyetiyle dikkat çekti. İkramlarla karşılanan Pulat, esnafların sıkıntılarını yakından dinleyerek çözüme ulaşmak için çaba sarf etti. 

Pulat, seçildiği takdirde mecliste küçük esnafın sorunlarına çareler üreteceğini ve destek paketleri hazırlayacağını açıkça ifade etti. Seçimde cumhurbaşkanlığında Recep Tayyip Erdoğan Bey’e milletvekilliğinde ise Yeniden Refah Partisi'ne oy istiyoruz. Elhamdülillah Trabzon' lu kardeşlerimiz seçmenlerimiz bizleri bağrına bastı ve bizde bir Erbakan kokusu olması sebebiyle ve Erbakan hocamızın yıllardır bıraktığı miras ve sempatiden dolayı bizlere yardımcı ve destekçi olacaklarını söylediler. 21 yıl sonra yeniden refah gelecek ülkemizin ve milletimizin yüzü gülecek. Diyen Süleyman Pulat' a halkın ve esnafın ilgisinin yoğun olduğu gözlemlendi..

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.