Saadet Partisi Ortahisar İlçe Başkanı Burak Turhan : Milli Görüşçü Delilsiz Konuşmaz!

10 Haziran 2024 Pazartesi 16:54
Saadet Partisi Ortahisar İlçe Başkanı Burak Turhan : Milli Görüşçü Delilsiz Konuşmaz!

Saadet Partisi Ortahisar İlçe Başkanı Burak Turhan, Büyükşehir Belediyesi sosyal tesislerinde satılan ürünler hakkında belgeli açıklama yaparak  Algida markasının İsrail'de de üretim ve satış faaliyetlerinin bulunduğu bilinmektedir dedi.
Saadet Partisi olarak amacımız her zaman şeffaflık ve doğruluk ilkeleri çerçevesinde hareket etmektir. Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nin sosyal tesislerinde Algida markalı dondurmaların satıldığına dair ortaya koyduğumuz iddialar, tarafımıza ulaşan bilgi ve gözlemlere dayanmaktadır. Algida markasının İsrail'de de üretim ve satış faaliyetlerinin bulunduğu bilinmektedir. Bu konuda yaptığımız açıklama, tamamen kamuoyunu bilgilendirme ve belediyenin bu konudaki tutumunu sorgulama amacı taşımaktadır.
Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nin, İsrail mallarına karşı uyguladığını belirttiği boykot politikasını destekliyoruz. Ancak, Ganita’daki buzdolabının Algida markalı ürünleri içerip içermediği iddiasının doğruluğunun tarafsız bir şekilde incelenmesi gerektiğini düşünüyoruz. Saadet Partisi olarak, buzdolabının içeriği ve kullanılan ürünlerin menşei konusunda bağımsız bir denetim yapılmasının en doğru yaklaşım olacağına inanıyoruz.
Ayrıca belirtmek isteriz ki, amacımız taraflar arasında çatışma yaratmak değil, Filistin halkının yanında olduğumuzu göstermek ve İsrail'e karşı boykot kampanyasını desteklemektir. Son olarak, İsrail’e karşı uygulanan boykotun bir ilke ve değer meselesi olduğuna dair Trabzon Büyükşehir Belediyesi ile hemfikiriz. Bu konuda her platformda Filistin halkının yanında olduğumuzu ve İsrail'in zulmüne karşı duruşumuzu sürdüreceğimizi bir kez daha vurgulamak isteriz.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.