Saadet Partisi Trabzon Adaylarını Tanıttı

28 Şubat 2024 Çarşamba 11:16
Saadet Partisi Trabzon Adaylarını Tanıttı

Trabzon Saadet Partisi, 31 Mart yerel seçimleri öncesi adaylarını Hamamizade Kültür Merkezi’nde düzenlediği toplantıyla kamuoyuna duyurdu. Toplantıya Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Yakup Budak da katıldı.

Toplantıda ilk olarak ilçe belediye başkan adayları tanıtıldı. Ardından Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Recep Yakuphan, belediyecilik döneminde yapacaklarını kamuoyu ile paylaştı.

Ortahisar belediye başkan adayı Ümit Çebi ise sahnede büyük bir ilgi gördü. “Efsane başkan Ümit başkan” sloganlarıyla sahneye çıkan Çebi, partililer ve vatandaşlar tarafından ayakta alkışlandı.

Çebi, konuşmasında dava adamlığından ve davasının öneminden bahsetti. Halkına hizmet için hiçbir mazerete sığınmayacaklarını, gerekirse taşı sıkıp çıkan suyu satarak o parayla halkına hizmet etmeye hazır olduklarını söyledi. Mazerete dayalı bir belediyecilik anlayışı değil, hizmete ve halka dayalı bir anlayış kuracaklarını belirtti. 31 Mart akşamında yıllardır hakkı yenilen Ortahisar ve Ortahisarlının sorunlarını çözeceklerini ve Milli görüş belediyecilik anlayışının Ortahisar’a hakim olacağını vurguladı.

Çebi, Trabzon’un/ Ortahisar’ın hak ettiği hizmeti alması için çalışacaklarını, şehrin tarihi, kültürel ve doğal değerlerini koruyacaklarını, şeffaf, katılımcı ve hesap verebilir bir yönetim anlayışı sergileyeceklerini ifade etti.

Toplantı, Saadet Partisi Trabzon adaylarının toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.