Saadet Partisi’nin Ortahisar Belediye Başkan Adayı Ümit Çebi: Niyeti hayır olanın akıbeti de hayır olur

19 Şubat 2024 Pazartesi 09:20
Saadet Partisi’nin Ortahisar Belediye Başkan Adayı Ümit Çebi: Niyeti hayır olanın akıbeti de hayır olur

Saadet Partisi’nin Ortahisar Belediye Başkan Adayı Ümit Çebi, geçtiğimiz günlerde adaylığını açıkladı. Araklı Belediyesi’nde 25 yıllık deneyimi olan Çebi, Ortahisar’ı Karadeniz’in en güzel ilçesi yapmaya aday olduğunu söyledi.

Araklı'daki görev süresi boyunca edindiği tecrübelerle donanmış olan Çebi, Ortahisar'ı Karadeniz'in en gözde ilçelerinden biri haline getirmeyi hedefliyor. Hazırladıkları projelerin hem gerçekleştirilebilir hem de şehre değer katacak nitelikte olduğunu belirten Çebi, sahada ve medyada etkili bir kampanya yürütüyor ve dengeleri alt üst etme potansiyeli taşıyor.

Çebi'nin tanınmış bir figür olması ve adil belediyecilik anlayışını vurgulaması, halk nezdinde sempati kazanmasına yol açıyor. Ortahisar'ı, halkın yöneteceği, adil bir düzenin hâkim olacağı bir yapıya kavuşturacaklarını vurgulayan Çebi, rant ve talana dayalı sistemler yerine halkın taleplerine yanıt verecek bir yönetim anlayışı sunmayı vaat ediyor.

Çebi, konuşmalarında sık sık belediyecilik üzerine tecrübelerinden ötürü tabir yerindeyse “yüksek ihtisasını” yaptığını ve 10 yıllık Araklı Belediye Başkanlığı’nın ona verdiği deneyimle Ortahisar’ı yönetmeye hazır olduğunu belirtiyor. Çebi’nin projeleri arasında Ortahisar’ın tarihi ve kültürel mirasını korumak, yeşil alanları artırmak, ulaşım ve altyapı sorunlarını çözmek, sosyal ve kültürel faaliyetleri desteklemek, eğitim ve sağlık hizmetlerini iyileştirmek gibi konular da yer alıyor.

Çebi, niyeti hayır olanın akıbeti de hayır olur şiarıyla yola çıktığını ve Ortahisar’daki ikili dengeleri yıkıp üçüncü bir güçlü profil göstereceğini iddia ediyor. Çebi'nin niyetinin hayır olduğunu ve bu doğrultuda hareket ettiğini vurgulayan sözleri, Ortahisar'da geleneksel dengeleri sarsıp yeni ve güçlü bir profil ortaya koyuyor. Gelecek günlerde projelerini sosyal medya ve çeşitli lansmanlarla açıklaması beklenen Çebi'nin, Ortahisar'da yeni bir soluk getireceği düşünülüyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.