Şahintaş: “AK Parti’nin Bizi Şaşırtmasını Bekliyoruz!”

27 Ocak 2024 Cumartesi 11:12
Şahintaş: “AK Parti’nin Bizi Şaşırtmasını Bekliyoruz!”

Saadet Partisi Trabzon İl Başkanı Şakir Şahintaş, Ulaştırma Bakanı Abdulkadir Uraloğlu tarafından ‘müjde’ olarak sunulan vaatlerle ilgili olarak, “Şaşırmadık, çünkü bunu bekliyorduk. Çünkü her seçimde aynı şeyi yapıyorlar. Ama biz artık şaşırmak istiyoruz! İktidar partisinin seçimlerde verdiği sözleri tutarak, bizi de, halkımızı da şaşırtmasını bekliyoruz ama bunu bir türlü yapmıyorlar!” dedi.

Şahintaş, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu’nun katılımıyla düzenlenen, ‘Trabzon’da Sürdürülebilir Kentsel Ulaşım Planı Projesi Açılış Töreni’ ile ilgili şu açıklamalarda bulundu.

“PLANIN PROJESİNİN AÇILIŞI İÇİN TÖREN DÜZENLEYEN BİR ZİHNİYETİ DE GÖRDÜK, ÇOK ŞÜKÜR!”

“Eski vaatleri yeni müjde olarak sunmak için ‘Trabzon’da Sürdürülebilir Kentsel Ulaşım Planı Projesi Açılış Töreni’ isimli bir program yapmışlar. Bu vesileyle planın projesinin açılışı için tören yapıldığını da gördük, çok şükür! İçinde plan var, proje var, açılış var, tören var ama yıllardır sözü verilen işler, ortalıkta yok!”

“ŞAŞIRDIK MI? HAYIR! ÇÜNKÜ BUNU BEKLİYORDUK!”

“İktidar partili siyasetçiler, her seçim döneminde bol keseden vaatte bulunuyor, güzel güzel çizimlerle açılışlar, törenler, tanıtımlar, lansmanlar düzenliyor ama seçim bitince, ortalıktan kayboluyorlar! Ta ki, bir sonraki seçime kadar! Haliyle bu seçimde de eski vaatleri, temcit pilavı gibi ısıtıp ısıtıp halkın önüne koyacaklarını zaten biliyor ve bekliyorduk! Üzücü olan, sırf seçimi kazanmak için tutmayacakları sözleri vermeleri, gerçekleştirmeyecekleri vaatlerde bulunmalarıdır. Siyaset kurumuna ve siyasetçiye güven kaybolmuşsa, sanırım bundaki en büyük pay, AK Partili siyasetçilerindir!”

“HANİ NEREDE DEMİRYOLU, RAYLI SİSTEM, GÜNEY ÇEVRE YOLU, YATIRIM ADASI…”

“2002 yılından bu yana, Trabzon’a lojistik liman, tersane, demiryolu, güney çevre yolu, yatırım adası, raylı sistem gibi bir sürü vaatte bulundular. “İnşallah” ile başlayan sözler verdiler. “Trabzon’u demiryoluyla, güney çevre yoluyla, raylı sistemle buluşturacağız” dediler. “Planı yaptık, projeyi çizdik, başlıyoruz, şu tarihte bitireceğiz” dediler. Hani nerede demiryolu? Nerede raylı sistem? Nerede yatırım adası? Göstermelik bir şekilde temelini attığınız güney çevre yolu nerede?

İktidar partili siyasetçiler ‘sürdürülebilir ulaşım’ demişler ama halkımız, sürdürülebilir olanın ulaşım ya da projeler olmadığını, boş vaatler olduğunu bir kez daha görmüştür!”

“ARTIK AK PARTİ’NİN BİZİ ŞAŞIRTMASINI BEKLİYORUZ”

“Biz iktidar partisini, verdiği sözleri tutmadığı için eleştirmekten, verdikleri sözleri hatırlatmaktan keyif almıyoruz. Doğrusunu isterseniz, biz artık iktidar partisinin bizi de, sevgili halkımızı da şaşırtmasını bekliyoruz! Verdikleri sözleri tutarak, vaat ettikleri projeleri yaparak bizi şaşırtsınlar diye bekliyoruz ama maalesef olmuyor! Sadece söz veriyor, sadece vaat ediyor ve ellerindeki onca imkana rağmen şehrimizi, hasret kaldığı büyük projelerle buluşturmuyorlar!”

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.