Siyasi Partilerden Hüseyin Örs açıklaması

08 Aralık 2022 Perşembe 14:07
Siyasi Partilerden Hüseyin Örs açıklaması

İYİ Parti Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs’ün TBMM’de bütçe görüşmeleri esnasında yumruklu saldırıya uğraması sonucu bir çok siyasi partinin katılımıyla sert bir şekilde kınandı 

Meydan Parkında, İYİ Parti  İl Başkanlığının organizasyonu ile gerçekleşen basın açıklamasına Cumhuriyet Halk Partisi, Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi, Demokrat Parti, Saadet Partisi ve Gelecek Partilerinin il başkanları ve partililer katıldı. 
Açıklama metni İYİ Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Alparslan Şahintürk okudu. 
Şahintürk, “İYİ Partililer ve kıymetli katılımcılar olarak, her fırsatta şiddete başvuran AK Parti zihniyetini kınıyoruz. Milletimizin derdiyle dertlenen ve vekilimizin yanında, şiddetin ise karşısında olduğumuz yineliyoruz. Toplumsal huzuru bitirme noktasında getiren insanların ekonomik krizle boğuşmasına neden olan ve bu doğrultuda toplumumuzu ayrıştıran, bu zihniyetin, hata üzerine hata yapmasını kabul etmiyoruz. Vekilimize attığı yumruk neticesinde, neredeyse ölmesine sebep vermek üzere olan ve “Böyle şeyler olabilir, özür dilemeyeceğim” diyen Zafer Işık’ı da insanlığa davet ediyoruz. 

AK Parti kadrolarına da bu barbarca hareketi sergileyen Zafer Işık’ı gerekli şekilde cezalandırılmaları çağrısında bulunuyoruz. 
TBMM’de yaşanan durumun kabul edililir olmadığı “Trabzon hemşerilerimiz başta olmak üzere samimi yaklaşımlarıyla vatandaşlarımızın gönlünde taht kuran ve her zaman milletimizin kürsüsünün hakkını veren vekilimizin yaşadıkları karşısında sesiz kalamayız. İYİ Parti kadroları olarak bu barbarlığın ve şiddetin karşısında vekilimizin ise yanındayız” dedi.

Son Güncelleme: 09.12.2022 09:55
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.