TRABZON BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ MAÇ İÇİN DEV EKRAN KURUYOR

22 Mayıs 2024 Çarşamba 18:18
TRABZON BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ MAÇ İÇİN DEV EKRAN KURUYOR

Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupası final karşılaşmasında Beşiktaş ile karşı karşıya gelecek. Trabzon Büyükşehir Belediyesi, bu büyük karşılaşma için harekete geçerek Meydan Parkı Atatürk Alanı’nda dev ekran kuruyor. 

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Trabzonspor’un Ziraat Türkiye Kupası’nı 10. kez müzesine götürmek için Atatürk Stadı’nda Perşembe günü saat 20.45’te Beşiktaş ile oynayacağı maç öncesinde harekete geçti. Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç’in girişimiyle Meydan Parkı’nda dev ekran kurulması için karar alındı. Taraftarlar burada maç keyfini hep beraber yaşayacak. Trabzonspor’un kupayı alması durumunda Meydan Parkı’nda kutlamalar yapılacak. Bu organizasyonla birlikte taraftarlara maç izleme ve coşku dolu anlar yaşama fırsatı sunulacak.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.