Trabzon TÜRKAV Başkanı Kenan Kuru; T.C. Yönetim Şekli “Cumhuriyettir”

Trabzon TÜRKAV Başkanı Kenan KURU

30 Ekim 2023 Pazartesi 15:34
Trabzon TÜRKAV Başkanı Kenan Kuru; T.C. Yönetim Şekli “Cumhuriyettir”

Trabzon TÜRKAV Başkanı Kenan Kuru, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

T.C. YÖNETİM ŞEKLİ “CUMHURİYETTİR”

Bu coğrafyayı vatan yapan bizlere emanet eden Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK olmakla, bütün ecdadımızın varlıklarını öyle nakşetmişiz ki; hiçbir güç o kültürü ve o ideali yok sayamaz. Türkiye Kamu Çalışanları Kalkınma ve Dayanışma Vakfı olarak; Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100 yılını bu anlayış ve kararlılıkta kutlamaktayız.

100 yılı kutladığımız Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ ü, cumhuriyetimizin kurucularını, milli mücadeleye katkı sağlayarak vatan için canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmetle yâd ediyor, gazilerimize sağlık ve uzun ömür diliyoruz.

TÜRKAV, Cumhuriyetimizin kazanılmasında yüzbinlerce vatan evladının şahadet şerbetini içmesiyle başarıya ulaştığının şuurundadır.

Cumhuriyetimizin varlığını, askeri ve siyasi zafere ulaşmasının sonucu olarak TÜRKAV olarak ifade ederek gelmekteyiz. Milletin hizmetinde olan sorumlulukla Cumhuriyetimizin nice yüzyıllar ilelebet var olacağını Kamu hizmetlerini vatandaşa getiren sorumlulukla ifade ediyoruz.

Cumhuriyet, İstiklal savaşı, milli bağımsızlığının yanında, Milli egemenliği de ortaya koyarak devletin yönetim şeklini belirlemiştir.

TÜRKAV olarak ifade etmekteyiz ki; Türk yüzyılı ve Türkiye yüzyılında, Türk Milliyetçilerinin yönetimlerde varlıklarının artırılması önemli yer tutacaktır.

TÜRKAV olarak ifade etmekteyiz ki; Türk’ e karşı bütün art niyetlilerin dışarının içerideki uzantısı olanlar kıymetlendirilmek istenilmiş. Sosyal, ekonomik zorluklara çanak tutulmak istenilmiş, krize neden olmasına çaba sağlanmıştır. Türkiye bölünme ve ayrışma ortamının içine çekilmeye çalışılmıştır.

Bütün bu kara bulutların ülkemizin üzerinde dolaşmaya başladığı dönemde Türk Milliyetçiğini düştür edinen ve Cumhuriyetimize yürekten bağlı vatansever Kamu Çalışanları TÜRKAV, gelinen bu durumu her platformda ifade etmiştir. Kamuoyu bilgilendirilmiştir. Ve TÜRKAV, Cumhuriyetimizin sonsuza dek varlığının teminatı olarak var olmuştur.

Dünyada gelişen durumları, geçmişten, günümüze ekilen bölücülüğün iklim bulduğu ortamda, TÜRKAV taraf olarak Türk Devletinden yana taraf olduğunu, Türk milletinin Cumhuriyetimizin 100 yılında her zamankinden daha fazla birlik ve beraberliğe ihtiyacımız bulunduğunu kamuoyuna açıklamıştır.

Türk milletine karşı dış güçlerin içerideki işbirlikçilerinin, Cumhuriyet ve onun değerlerine karşı saldırıları bitmemektedir. 100 yıl önce emperyalizmin günümüzde devamı olan AB ve ABD’nin dış siyasetini yönlendirenleri unutmuyoruz. Türkiye’ ye bakışlarında manzara aynıdır.

Türk devletine ve Türkiye Cumhuriyetine yürekten bağlı olan bizler, devletimize, milletimize olan sonsuz sevgimizle, Cumhuriyetimize ve devletimize olan hassasiyetimizle hangi şartta olunursa olsun, sarsılmaz bir iman ve kararlılıkla, Türk Devletinin güçlü, Türk Milletinin mutlu olması için, milli ve manevi değerlerimize her şarta sahip çıkılmaya devam edilecektir.

Türk, Türkiye yüzyılında nice sonsuza dek yüzyıllara…

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.