Trabzon Valiliği'nden Kore Gazilerine anlamlı jest

Trabzon Valiliği himayelerinde Kore Gazilerine Vefa ve Saygı Projesi kapsamında, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü, Gönül Elçileri ve Forum AVM işbirliğinde Kore Gazilerimize ‘Ayla’ filmi izletildi.

05 Aralık 2017 Salı 14:39
Trabzon Valiliği'nden Kore Gazilerine anlamlı jest

17 Ekim 1950 tarihinde Birleşmiş Milletlerin yardım çağrısı ile Kore savaşına dâhil olup, kahramanca savaşarak tüm dünyanın takdirini kazanmış Türk Askerinin kahramanlığı, cesareti, fedakârlığı ve mertliğinin yanında ne kadar vicdanlı ve merhametli olduğunu gözler önüne seren gerçek bir hikâye ‘Ayla’ filmi Kore Gazilerimiz ve yakınlarına izletildi.Filmi izleyen gazilerimiz; yakın tarihimizin canlı tanıkları ile genç kuşakları bir araya getirerek Türk askerinin yabancı topraklarda Kore halkının kaderini nasıl değiştirdiğini, gönlünü fethettiğini ‘Ayla’ filmi ile bir daha hatırlayarak duygusal anlar yaşadılar.

Gazilerimiz; organizasyonun düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür ettiler.

Programa Vali Yardımcı Nusret Şahin, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Ahmet Kurt, Gaziler ve yakınları katıldı. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.