Trabzonspor’da Yusuf Ziya Yılmaz adaylıktan çekildi. “Kavganın içinde olmayacağım”

14 Şubat 2024 Çarşamba 12:37
Trabzonspor’da Yusuf Ziya Yılmaz adaylıktan çekildi. “Kavganın içinde olmayacağım”

Trabzonspor’da Yusuf Ziya Yılmaz adaylıktan çekildi. “Kavganın içinde olmayacağım”

Trabzonspor’da  daha önce Divan Başkanlığına adaylığını açıklayan Yusuf Ziya Yılmaz gerçekleştirdiği bir toplantıyla adaylıktan çekildiğini açıkladı.

"BAŞKANLIĞA LAYIKSIN DEDİLER"

Ali Sürmen aday olmayacağını ifade ettikten sonra geçmişte de istenmeyen durumlar ortaya çıkmıştı. Biz de kendimizi sorumlu hissederek bazı arkadaşlarla istişare yaptık. Aday olun telkinleri oldu. Arkasına da haklı gerekçeler koyduk. kiminle konuşmuşsak çeşitli gerekçelerle bizden büyükler var yaşıt olanlar var ancak kimle konuştuysak olumlu dönüşler olmadı ve bu sürece katılmak istemediler. 10-12 Aralık tarihinde yaşandı bu süreç. Başka bir arkadaş ‘sen neden olmuyorsun’ dedi. İcrada olmak istediğimi söyledim, birisi yapıyorsa bizim sorumluluğumuz destek olmaktır. Bu konuda bir sonuç alamayınca ‘ben olabilirim’ dedim. Geçmişte buralarda görev yapmış ağabeylerle fikir tehakkisinde bulunduk. Olumlu geri dönüşler aldım. Bir kısmı başkanlığa layıksın dedi. Bana kimse senden Divan Başkanı olmaz demedi. Geçen süre içersinde neden aday olmadım. Divan Kurulu’nun bir toplantısı vardı. Mevcut divan başkanı yeni kongre sürecini ilan edecek ve kamuoyunla paylaşacaktı. bugünkü mevcut adaylar dahil olmak üzere hiç kimse aday olmadı. Bir kısmını telefonla aradım, bir kısmının şartları vardı. 

"BU KAVGANIN İÇİNDE BEN YOKUM"

Dolayısıyla yapacak bişey kaldı. Bu adaletsiz, tatsız sürecin içinde olmamak. Adaylıktan çekiliyorum demiyorum.ben bir yol açıyorum.ben bu yarışın içinde olmuyorum. Diğer adaylara söylüyorum. bana bakın bir ders olsun. ben Divan üyelerine sorumluğum gereği görevimi yapıyorum.Divan Başkanlığı yakışlan şekle dönüştürmek için ben adım attım onlarda bir adım atsın. Bu yarışı yarış olmaktan çıkarıyorum. Bu kavganın içinde yokum. Ben bir çözüm önerisi sunuyorum. Eylem yapıyorum. Bu kavganın içinde yokum. 

Haberleri olsun yöntemimi belirledim. Onlarda bir adım atsın ya bir başkası ya da kendilerinden birilerini seçsinler. Trabzonspor’a yakışan şekilde Divan Başkanını seçelim. En güçlü olduğum noktada bunu söyleyip fikre anlam katmak istiyorum.

Son Güncelleme: 14.02.2024 12:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.