Türk Bayrağını öpmeden okula gitmiyorlar

Gümüşhane’de bir ilkokul öğrencisi okul yolu üzerinde bir dükkanın kapısında bulunan dev Türk bayrağı ve Atatürk posterine sarılıp öpmeden okula gitmiyor.

21 Kasım 2017 Salı 10:24
Türk Bayrağını öpmeden okula gitmiyorlar

İl merkezi Hasanbey Mahallesi Hasanbey Caddesinde bulunan ve Aysın Rafet Ataç İlkokulu öğrencileri oldukları anlaşılan öğrenciler hafta içi hergün geçtikleri yol üzerinde bulunan bir dükkanın kapısındaki Atatürk posterli Türk bayrağını öpüyor.
İşyerinin güvenlik kameralarına da yansıyan olayı yeni fark ettiğini kaydeden işyeri sahibi Abdulkadir Kiraz, çocukların hafta içi okula giderken veya dönerken her gün bayrağı öptüğünü söyledi.
Genelde annesiyle okuldan gelen öğrencinin dükkanın kalabalık olması halinde bu işi dönüşte yaptığını kaydeden Kiraz, çocukların ailesine bayrak sevgisiyle dolu bir çocuk yetiştirdiği için teşekkür etti.
Dükkanının hemen her yerinde Türk bayrağı ve Atatürk posteri bulunduran Kiraz, bayrağı ve Atatürk posterini öpen kız çocuğunun bazen iki kişiyle bu işi yaptığını ve çok duygulandığını söyledi.
Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde ise çocukların hafta içi hemen hergün aynı dakikalarda dükkanın önünden geçerken bayrağı öptükleri, bazen unuttuklarını fark ettikleri anda ne kadar uzak olursa olsun geri dönüp öptükleri gözlendi.

Son Güncelleme: 21.11.2017 10:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.