TÜRKAV Depren Bölgesinde İftar Paorğramı Düzenledi

13 Nisan 2023 Perşembe 15:28
TÜRKAV Depren Bölgesinde İftar Paorğramı Düzenledi

Trabzon TÜRKAV, iki gün iftar, bir sahur ve depremzede çocuklara çeşitli hediyelerle Hatay ilinde porığran düzenledi.

Trabzon TÜRKAV Başkanı Kenan Kuru iftar proğramında yaptığı açıklamada Kamu Çalışanları hepinize Trabzon’ dan sevgiler saygılar sunarken, Allah oruçlarımızı kabul eylesin.

06 Şubat 2023 tarihinde Ülkemizde meydana gelen depremler birçok ilimizde Hatay/ Antakya’ da olduğu gibi yıkıcı şekilde acıya, hüznüne ve can kayıplarına neden olmuştur. Üzüntülerimiz ortaktadır. Deprem şehitlerimize Allah’ tan rahmet, yaralananlara açıl şifalar diliyoruz. Değerli kardeşlerim, Türk milleti bütün kulağını buralara vermiştir/vermektedir. TÜRKAV’ da buradadır.

Bu çerçevede Trabzon’ dan gelip sizlerle beraber olmayı çok arzu etmiştik. Ve sizlerin yanında olarak manevi duyguları yaşamak arzumuzdu.

TÜRKAV ailesi olarak sizlerin dertleri, kederleri kederimiz olmaktadır. Allah bu acıları bir daha göstermesin.

Herkese özellikle çocuklarımıza, yaşlılarımıza, kadınlarımıza ve Hatay ve Antakya TÜRKAV Başkanlarımız ile yönetim kurullarına Trabzon’ dan sağlık, huzur ve mutluluk dolu günler diliyorum.

Son Güncelleme: 13.04.2023 15:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.