Türkiye Onu Geri İstiyor

TOKİ Başkanı ve Çevre Şehircilik Bakanı olarak ekibiyle 550 bin konuta imza atarak kimseyi açıkta bırakmayan, gecekondulaşmayı bitirme noktasına getiren Erdoğan Bayraktar’a 17-25 Aralık tarihinde kurulun kumpas tutmadı. ABD’ye taşınan Zarrab davasında da bugüne kadar adı sanı geçmedi.

21 Kasım 2017 Salı 13:58
Türkiye Onu  Geri İstiyor

17-25 Aralık 2013 tarihindeki Yargı Kumpasında, aradan geçen zaman ve yaşanan süreçte Trabzon’un evladı, Tayyip Erdoğan’la birlikte Türkiye’nin mimarlarından Erdoğan Bayraktar'ı vicdanlarda da aklamış oldu.

Türkiye Cumhuriyetini ortadan kaldırmaya yönelik 17/25 Aralık FETÖ yargı darbesi girişimi sonrası aralarında Erdoğan Bayraktar’ın da bulunduğu 4 Bakan istifa ettirilmişti. İşadamı Reza Zarrab'a kadar uzanan bu olay ABD'de FETÖ yönlendirmeleriyle Zarrab'ın tutuklanmasına kadar gitti.

4 yıl sonra ABD’de yeniden alevlenen davada gerçeklerin daha anlaşılır olduğu da görüldü. O da Bakan Bayraktar'ın istifasında kamuoyunu rahatlatmaya yönelik kararın yanlış, Tayyip Erdoğan’ın sağ koluna yönelik operasyonda hedefin Türkiye olduğu ortaya çıktı. Zira, davanın Türkiye ve ABD sürecinde Erdoğan Bayraktar’la ilgili hiçbir suçlama yaşanmadı.

Zerrab davasında sona yaklaşılması, bir Bakana yönelik tutuklanma kararına rağmen Bayraktar’la ilgili en küçük şüphe dahi ortaya konmaması yargı ve  vicdanlarda suçsuz olduğunu bir defa daha ortaya koydu. 17-25 Aralıktan günümüze gelinen süreçte Bayraktar'ın kamuoyunda saygı bulan hizmet aşığı kişiliğinin Türkiye’nin gelecek büyük projelerinde yer alması bekleniyor.

Trabzonlu Vatandaşlar, ‘Erdoğan Bayraktar bey hem ülkemize hem de şehrimize inanılmaz hizmetler yaptı. Zaten 17-25 Aralık’ta Tayyip beyin çalışkan bakanına kumpas kurarak zararı ülkeye ve hükümete verdiler. Bir an önce Bayraktar’ın bilgisi, Bayraktar’ın enerjisinden ama siyaset ama teknokrat olarak yararlanılmalı’ dediler.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.