Vakfıkebir'de Köksal Kılıç Sesleri

13 Ocak 2024 Cumartesi 15:49
Vakfıkebir'de Köksal Kılıç Sesleri

31 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilecek olan mahalli idareler seçimi öncesinde Vakfıkebir’li iş insanı Köksal Kılıç MHP’den Vakfıkebir Belediye Başkan Aday Adaylığı başvurusu gerçekleştirmişti. Mevcut Belediye Başkanı Muhammet Balta’nın adaylıktan çekilmesinin ardından Kılıç, Cumhur ittifakının tek resmi aday adayı olarak siyaset sahnesinde yer alıyor.

VAKFIKEBİR’İN VİZYONU DEĞİŞİK

Köksal Kılıç, “Vakfıkebir’de artık Üretken Belediyecilik zamanı. Yerel hizmetlerin zamanında, hızlı, ekonomik ve adil bir şekilde sunulduğu, çevreye duyarlı ve mimari estetiğe önem veren, her türlü afete hazırlıklı, yeterli yeşil, sosyal ve spor donatılarının sağlandığı, toplumun her kesiminin gözetildiği bir anlayışla, Yerel yönetimlerin etkin gücünü en üretken biçimde kullanarak Vakfıkebir’i çağdaş, yaşanabilir ve sürdürülebilir bir kent vizyonuna ulaştırmak için çok çalışacağız” dedi.

VAKFIKEBİR HALKI BAĞRINA BASTI

Vakfıkebir’de sürekli vatandaşlarla biraraya geldiğini vurgulayan Kılıç, “Vakfıkebirli hemşerilerimin şahsıma karşı müthiş bir teveccühü var. Beni Belediye Başkanı olarak görmek istemeleri ve bağırlarına basmaları üzerimdeki sormluluğu daha da arttırıyor. İlçe halkının bu yaklaşımı heyecanımı ve hizmet aşkımı daha da perçimliyor. Resmi olarak aday gösterilmem durumunda güzel ilçemin samimi ve çalışkan insanları ile çok güzel işlere imza atacağımıza yürekten inanıyorum” dedi.

OKLAR KILIÇ’A DÖNDÜ

Vakfıkebir Belediye Başkanlığı için en güçli adayın Köksal Kılıç olduğu gelinen siyasi konjonktürde okların tamamıyla Kılıç’a döndüğü yorumu yapılıyor.

Son Güncelleme: 13.01.2024 15:51
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.