Vali Ustaoğlu Trabzon Havalimanı’nı İnceledi

Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu Trabzon Havalimanı’nda incelemelerde bulundu.

23 Kasım 2018 Cuma 13:22
Vali Ustaoğlu Trabzon Havalimanı’nı İnceledi

Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu Trabzon Havalimanı iç hatlar ve dış hatlar terminalini gezerek incelemelerde bulundu.

Vali İsmail Ustaoğlu’na Ortahisar Kaymakamı Tolga Toğan, DHMİ Trabzon Havalimanı Başmüdürü Ahmet Aydın eşlik etti.Vali Ustaoğlu, havalimanında yapılan çalışmalar hakkında Trabzon Havalimanı Başmüdürü Ahmet Aydın’dan  bilgi aldı.

Trabzon Havalimanının önemine değinen Vali Ustaoğlu, “Devlet Hava Meydanlarımız ülkemizin ve ilimizin gelişmesi ve kalkınmasında önemli kurumlarımızdandır. Son yıllarda Trabzon Havalimanında yolcu ve inen uçak sayısı bakımından ciddi bir artış söz konususu. 2007 yılında 14 bin 574 uçak  ve 1 milyon 482 bin yolcu iken  2017 yılında 29 bin 99 uçak, 4 milyon 158 bin yolcuya ulaşmıştır. Ülkemizin içinde bulunduğu ekonomik sıkıntılara rağmen geçen yıla oranla bu yılın ilk 10 ayında yolcu sayısında herhangi bir düşüş yaşanmadı.Bu başarıda emeği geçen hava meydanlarımızın değerli çalışanlarına teşekkür ediyorum.“ dedi.

Trabzon Devlet Hava Meydanları Başmüdürü Ahmet Aydın ise yeni sezon için yolculara yönelik iyileştirme çalışmalarının devam ettiğini belirtti.

Son Güncelleme: 23.11.2018 13:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.