Yeniden Refah Partisi iddialı

Yeniden Refah Partisi Of İlçe Başkanlığından Taşhanpazarı, Cumapazarı, Bölümlü, Gürpınar, Uğurlu Mahallelerine Çıkarma

25 Nisan 2023 Salı 09:09
Yeniden Refah Partisi iddialı

Yeniden Eefah Partisi OF İlçe Başkanlığı nın Düzenlemiş OLDUĞU konvoy şeklinde mahallelerde vatandaşlarla buluşma programına milletvekili adayı Kerim Karaca ile birlikte Yeniden Refah Partisi İl Başkan Yardımcı Hüseyin Bereket AYAZ katıldı.
Milletvekili adayı Kerim Karaca konuyla ilgili yapmış olduğu açıklamada Of'umuzda ve Trabzon'umuzda adım atmayacak yer bırakmayacağız inşaallah. Şu ana kadar her gittiğimiz yerde adeta sevgi seliyle karşı karşıya kalıyoruz. Bu bizi çok mutlu ettiği gibi üzerimizdeki sorumluluğu da bir o kadar çoğaltıyor. Karşı ittifakın koşulsuz şartsız bu denli birlik beraberlik olduğu bu günlerde Cumhur ittifakı olarak bizlerde saflarımızı daha sık tutarak çalışmalarımızı dahada verimli hale getirme gayreti içerisindeyiz dedi.

İl Başkan Yardımcı Hüseyin Bereket AYAZ ise Of'umuzun Güzide mahallelerinden Taşhanpazarı, Cumapazarı, Bölümlü,Gürpınar, Uğurlu 'daki çok kıymetli hemşehrilerimiz ile bayramlaşarak destek ve dualarını istedik. Vatandaşlarımızın ilgi alakası gönülden karşılamaları bizleri çok duygulandırdı. Hem cihat ibadetimizi yerine getirmek için, hem de Aziz hemşehrilerimize layık olabilmemiz için çok azimle gayretle çalışıyoruz. 
Artık baraj sorunumuz yok, bundan böyle verilen her bir oyun karşılığı var.

MİLLİ GÖRÜŞ BAYRAĞI YENİDEN REFAH ile GAZİ MECLİSTE TEKRAR DALGALANACAK İNŞAALLAH 

İl Başkan Yardımcı Hüseyin Bereket AYAZ Bilindiği üzere YENİDEN REFAH PARTİSİ olarak bütün seçim bölgelerinde kendi amblemimizle Cumhur ittifakı içerisinde giriş yapıyoruz. 
Cumhurbaşlanlığında Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan 'a
Milletvekilliğinde ise Yeniden Refah Partisine destek isteyerek gazi meclisimizde Milli GÖRÜŞ bayrağımızı tekrar dalgalandırmak istiyoruz dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.