Yeniden Refah Partisi Kadın Kolları Trabzon’da Sahada

04 Şubat 2023 Cumartesi 12:38
Yeniden Refah Partisi Kadın Kolları Trabzon’da Sahada

Yeniden Refah Partisi Kadın Kolları sahada seçim çalışmalarını sürdürüyor. Yeniden Refah Partisi İl Kadın Kolları Başkanı Zinnet Çelik, il ve ilçelerimizle sahadayız, dedi. Kardeş İlçe Proje’si kapsamında bugün Of ilçesinde verimli çalışmalar gerçekleştirdiklerini söyleyen başkan Çelik: Stant çalışması, seçmen ziyareti, esnaf ziyareti, üye yapma ve etkili fert görüşmesi şeklinde yapılan bu çalışmalarda, seçmenlerden çok güzel geri dönüş aldık, dedi.

Bu çalışmada ev sahibi Of İlçe Teşkilatı’mıza, Ortahisar İlçe Teşkilatı’mıza, Vakfıkebir ve Sürmene İlçe Teşkilatı’mıza teşekkür ediyoruz. Ayrıca bu çalışmalarda seçimlerde baraj sorunumuzun olmadığını bizlere gösteren seçmenlerimize de çok teşekkür ediyoruz.

Yeniden Refah Partisi, Dr. Fatih Erbakan’ın önderliğinde tüm il ve ilçelerde seçim çalışmalarını hızla sürdürüyor. Genç ve dinamik kadrosuyla beraber anketleri şaşırtacak oy oranı ile seçimlere hazır.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.