Yol-iş Sendikası bu yıl 1 Mayıs’ı Adana'da kutladı.

02 Mayıs 2023 Salı 12:20
Yol-iş Sendikası bu yıl 1 Mayıs’ı Adana'da kutladı.

Adana’da ki etkinliğe katılan Türkiye Yol-İş Sendikası Trabzon 1 no.lu Şube Başkanı Ali Faiz yaptığı açıklamada: “Biz işçiler ve tüm emekçiler bu yılda 1 MAYIS'ta ekmek, barış, özgürlük, adalet, eşitlik ve demokrasi istiyoruz. İşsizliğe, iş cinayetlerine, taşeronlaşmaya ve sendikasızlaştırmaya HAYIR diyoruz. 

Kıdem tazminatı hakkımızı korumak ve ekonomik krizin faturasının halka çıkarılmaması için sesimizi yükseltiyoruz. İşçiler için gelir ve istihdam güvencesi talep ediyoruz. Yükselen sesimiz ve taleplerimiz iyi anlaşılmalıdır. Emek karşıtı politikaların ekonomik refah ve toplumsal barış getirmeyeceği bilinmelidir. 1 Mayıs birlik, mücadele ve dayanışma günü tüm emekçilere kutlu olsun” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.