Avcı esti gürledi! "Çok sinirliyim ve çok üzgünüm"

Abdullah Avcı maçın ardından sert açıklamalarda bulundu

22 Nisan 2021 Perşembe 09:57
Avcı esti gürledi! "Çok sinirliyim ve çok üzgünüm"

Galatasaray ile deplasmanda 1-1 berabere kalan Trabzonspor’da teknik direktör Abdullah Avcı açıklamalarda bulundu.

Hem kızgın hem de üzüntülü olduğunu belirten  Abdullah Avcı, “Bugün 95 dakika tamamen oyunun ve sahanın hakimi, rakibini hiç devreye sokmadan oynayan, oyunda istediği opsiyonları hem savunma hem de hücum anlamında doğru uygulayan bir Trabzonspor vardı. Son 5 maçımız berabere bitti, son iki tanesi 90+5 dakikada penaltıdan ve duran toptan yediğimiz gollerle oldu. Bir yerde çok sinirliyim, bir yerde de çok üzgünüm. Üzgünlüğüm şu; oyuncularım çok iyi niyetli. Saha içerisinde verdiğimiz her şeyi uyguluyorlar. Son beş maçtır, özellikle de burada oyun üstünlüğünü eline alarak oynadılar.

Kızgınım çünkü; futbol şöyle bir şeydir. Futbolda anlar vardır, oyunun aklı vardır, dakikalar vardır. Biz bunları özellikle son iki haftadır kaçırıyoruz. 90 dakika boyunca pozisyon vermediğin rakibin son saniyede stoperini santrafor bölgesinde göndermiş, direkt oyun oynuyor ve bizim stoperimiz topa çıkıyor. Sonrasında bir faul ve duran top. Geçtiğimiz hafta da orta sahada yapmadığımız bir faul var. Bunların neticesinde de cezalanıyoruz, futboldaki anları doğru oynamayla ilgili çok kızgınım. Ancak yine de iyi niyetliler ve doğruyu yapmak istiyorlar. Yaklaşık 22, 23, 24 maçtır çok geriden gelerek şampiyonluk yarışının içine kafamızı sokmaya çalıştık. Hala 2. mi oluruz, 3. mü oluruz diye fırsatları düşündük. Son 5 maçta 10 puan kaybettik ve bu puanların hepsi cebimizdeydi. Gelişen bir takımız, bu iyi ama anları oynarken aklını duygularınla karıştırmayacaksın. Duygularını, aklının önüne koymayacaksın. Bundan dolayı da kızgınım. Ligin bundan sonraki seyrinde yine kazanmak, kazanabilmek için mücadele edeceğiz. Trabzonspor forması ağırdır, şampiyonluğa oynar. Bu sezon bu yarışa sonradan dahil olduk, önümüzdeki sene itibariyle bu anları, dakikaları doğru oynayarak ve transfer ayında da doğru hamleler yaparak bu yarışın içerisinde olacağız” dedi.

Son Güncelleme: 22.04.2021 10:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.