Başkan Balta “Amatör spor yapmak gönül işidir”

ASKF Trabzon Şubesi tarafından amatör sporlara verdiği desteklerden dolayı Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta’ya plaket verildi.

03 Kasım 2017 Cuma 16:40
Başkan Balta “Amatör spor yapmak gönül işidir”

Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Trabzon Şubesi Başkanı Cahit Erdem, yönetim kurulu arkadaşlarıyla birlikte Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta’yı ziyaret ederek, amatör sporlara verdiği desteklerden dolayı çiçek ve plaket verdi.
Ziyaret sırasında açıklama yapan ASKF Trabzon Şubesi Başkanı Cahit Erdem, “Spora çok sıcak yaklaşan, gönül bağı olan belediye başkanlarımızı ziyaret ediyoruz. Vakfıkebir Belediye Başkanımız Muhammet Balta’da amatör sporlara çok büyük katkılar sağlıyor. Kendisini makamında ziyaret ederek bir plaket vermek istedik. Desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyoruz” dedi.
Çocuklarımızın mutlaka spor branşlarına yönlendirilmeleri, teşvik edilmeleri gerektiğinin altını çizen Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta ise, “Amatör spor yapmak gönül işidir. Dertleneceksiniz ve çok çalışacaksınız. Her zaman söylüyorum. Aileler çocuklarını bireysel sporlara yönlendirsinler. Spor yapmak hiçbir zaman derslere engel değildir. Bizde amatör sporlara, bireysel sporculara her zaman destek oluyoruz. Görevde olduğumuz müddetçe bu desteklerimiz devam edecektir” diye konuştu.
ASKF Trabzon Şubesi Başkanı Cahit Erdem, Başkan Muhammet Balta’ya desteklerinden dolayı plaket ve çiçek verdi.

Son Güncelleme: 03.11.2017 16:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.