Budapeşte’ye Trabzon damgası

Macaristan’nın başkenti Budapeşte’de düzenlenen Wako Worl Kickboxing şampiyonasında Türkiye Milli Takımı 1 Altın, 8 Gümüş ve 35 Bronz Madalya kazandı. Ay-yıldızlı formayı giyen Trabzonlu sporcular da şampiyonaya damgasını vurdu.

13 Kasım 2017 Pazartesi 13:08
Budapeşte’ye Trabzon damgası

Türkiye’ye altın madalyayı getiren isim Trabzonlu sporcu Nagihan Kalyoncu olurken, ikiz kardeşler Nizam ve Erdal Turan birer gümüş, Remzi Mert Küçükçelep de üçüncülük elde etti. 57 kiloda final maçına çıkan Nizam Turan ile 60 kiloda mücadele veren kardeşi Erdal Turan gümüş madalyada kaldılar. 75 kilo sporcusu Remzi Mert Küçükçelep de bronz madalya kazanırken, bu sporcuları havaalanında Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Birdal Öztürk ve Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkanı Nihat Demir ile ailesi karşıladı. Üç sporcu, gelecek şampiyonada altın sözü verdi.

Son Güncelleme: 13.11.2017 13:11
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.