Çalımbay, 7 yıllık hasreti bitirdi

Trabzonspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, yeni takımıyla Galatasaray'a karşı olan şansızlığını kırdı

30 Ekim 2017 Pazartesi 10:57
Çalımbay, 7 yıllık hasreti bitirdi

Trabzonspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, yeni takımıyla Galatasaray karşısındaki şansızlığını 7 yıllık bir aranın ardından kırdı. Süper Lig’de sarı-kırmızılı takıma karşı 13 maçtır kazanamayan Çalımbay, bordo-mavili takımın başında ligde ilk galibiyetini alarak çifte sevinç yaşadı. 
Süper Lig'in 10. haftasında Trabzonspor ile Galatasaray, Medical Park Stadyumu'nda karşılaştı. Sahasında Galatasaray ile kritik bir müsabaka oynayan bordo-mavililer rakibini 2-1 yenerek 5 maçlık galibiyet hasretine son vererek lig için yeniden umutlandı.

Çalımbay, şansızlığını kırdı
Trabzonspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Galatasaray karşısında süren 13 maçlık galibiyet özlemini bitirdi. 7 sezondur görev yaptığı Antalyaspor, Kasımpaşa, Mersin İdmanyurdu, Çaykur Rizespor ve Sivasspor takımları başında sarı-kırmızılı takıma karşı galibiyeti bulunmayan Çalımbay, son olarak Galatasaray’ı 2009-2010 sezonunda Eskişehirspor’un başında bulunduğu dönemde 2-1 mağlup etmişti. Söz konusu müsabakanın ardından Rıza Çalımbay, Galatasaray’a karşı galibiyet elde edemedi. 13 maçta 3 beraberlik ve 10 mağlubiyet elde eden Çalımbay, 7 yıllık bir aradan sonra yeni takımı Trabzonspor ile Galatasaray'ı yine 2-1 mağlup etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.