Trabzonspor Basketbol'un sosyal projeleri devam ediyor

Trabzonspor Basketbol Takımı, sosyal sorumluluk projelerini sürdürüyor.

02 Kasım 2017 Perşembe 16:41
Trabzonspor Basketbol'un sosyal projeleri devam ediyor

Geçmişte birçok projeye imza atan bordo-mavililer, bugün de Trabzon Fatih Anadolu Lisesi öğrencileri ile bir araya geldi. 
Trabzonspor Basketbol Takımı, Trabzon Fatih Anadolu Lisesi'nde öğrencilerle buluştu. Takım kaptanı Alper Saruhan ve Nijeryalı oyuncusu Chris Obekpa ile onlarca öğrenciyi buluşturan bordo-mavili kulüp , oyuncular ve öğrencilerin kaynaşmasını sağladı. 
Karşılıklı soru cevap halinde geçen etkinlikte öğrenciler, basketbol ve basketbolcularla ilgili merak ettiklerini Saruhan ve Obekpa ile paylaştılar. Yönetim Kurulu Üyeleri Alpaslan Beşli, Selim Emre Ar ve Engin Harbutoğlu’un katıldığı etkinlikte öğrencilerin en çok üzerinde durdukları konular ise basketbolcuların yaşamları, Alper Saruhan’ın diyabetle birlikte basketbol hayatını sürdürmesi, Obekpa’nın Nijerya’da bir kabilenin prensi olması ve kişilikleri ile gelecekleri konuları oldu.
Etkinliğin ardından Trabzon Fatih Anadolu Lisesi müdürü, öğretmenleri ve öğrencileri, oyuncularla ile hatıra fotoğrafı çektirdiler. Trabzonspor Basketbol Kulübü ise üzerinde oyuncuların imzalarının bulunduğu basketbol topunu Fatih Anadolu Lisesi’ne hatıra olarak hediye etti.

Son Güncelleme: 02.11.2017 16:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.