Trabzonspor, Kasımpaşa maçı hazırlıklarını tamamladı

Süper Ligin 15. haftasında deplasmanda Kasımpaşa ile karşılaşacak olan Trabzonspor, hazırlıklarını tamamlamasının ardından İstanbul'a hareket etti.

08 Aralık 2017 Cuma 14:17
Trabzonspor, Kasımpaşa maçı hazırlıklarını tamamladı

Mehmet Ali Yılmaz Tesislerinde teknik direktör Rıza Çalımbay yönetiminde saat 10.00'da başlayan ve basına kapalı olarak gerçekleştirilen çalışmayla hazırlıklarını tamamlayan bordo-mavililer saat 13.50'de tarifeli uçakla İstanbul’a hareket etti. 22 futbolcunun yer aldığı kafilede sakatlıkları bulunan Uğur, Okay ve Durica ile hasta olan Esteban’ın yanı sıra Bongonda da İstanbul’a götürülmedi.
Bordo-mavililerin yarınki karşılaşmaya Onur,Pereira, Hubocan, Mustafa Akbaş, Mas, Kucka, Onazi, Yusuf Yazıcı, Castillo, Burak Yılmaz ve N'Doye şeklinde çıkması bekleniyor. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.