Polis Adliye Muhabiri takip ettiği olayları tiyatro oyunu yaptı

Trabzon’un sevilen tiyatro grubu 'Gugulumdakiler' perdelerini açıyor. Her yıl yeni bir oyun ile perdelerini açan Gugulumdakiler Tiyatrosu 16 Kasım Perşembe günü saat 20:00’da izleyiciler ile Hamamizade İhsanbey Kültür Merkezi'nde buluşacak.

01 Kasım 2017 Çarşamba 13:11
Polis Adliye Muhabiri takip ettiği olayları tiyatro oyunu yaptı

Şükrü Üçüncü’nün kaleme aldığı ‘Herkes Oyuncu’ isimli oyun ile perdelerini açan Gugulumdakiler Tiyatrosu'nun ilk oyununu Tamer Küçük yönetecek. 
Yeni sezonda gençlere önem verdiklerini söyleyen Tamer Küçük, “Bu yıl ki oyunumuz ile Trabzon’da tiyatro izleyicilerini ters köşe yapmayı planlıyoruz. Çok farklı bir oyun ile perdelerimizi açacağız. Tiyatro severler bu vakte kadar izlemiş oldukları tüm komedi oyunlarını unutsunlar. Sıra dışı bir komedya ile ayın 16’sında izleyicilerimizin karşısına çıkacağız. Tiyatroyu gençler ile buluşturma hedefimiz var. Bu nedenle kadromuzu daha da gençleştirmek ve bölge sanatına yeni yüzler kazandırmak için taze yeteneklere fırsat verdik” dedi. 

Gerçek olayları tiyatro oyunu yaptı
Oyunun yazarı Polis-Adliye Muhabiri ve tiyatrocu Şükrü Üçüncü yazmış olduğu senaryonun Trabzon, İstanbul ve Ankara’daki asayiş olaylarından esinlendiğini söyledi. Üçüncü, “Uzun süre polis adliye muhabiri olarak bu kente çalışıyorum. Gazetecilik dışında tiyatro oyuncusu olarak da Gugulumdakiler Tiyatrosu ile sahnelere çıkmaktayım. Polis ve jandarma karakollarında meydana gelen asayiş olaylarını güldürü biçiminde sahneye koyarak bir komedya ortaya çıkardık. Umudumuz ise, oyunu izleyen sanatseverlerin sahneden, memnun olarak ayrılması” ifadelerini kullandı. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.