Ortahisar Belediyesi’nden Uyarı

07 Mayıs 2024 Salı 11:03
Ortahisar Belediyesi’nden Uyarı

Ortahisar Belediyesi, B.Y. isimli şahsın, vatandaşları ‘Ortahisar Belediyesi’nde para karşılığı işe yerleştirme vaadiyle’ dolandırdığına dair medyaya yansıyan haberlerle ilgili açıklama yaptı.

Yapılan açıklamada, "Vatandaşlarımızın dolandırıcılık mağduru olmaması için bu tür söylemlere itibar etmemesi gerekmektedir" denildi.

Açıklamada, konuya ilişkin şu bilgiler paylaşıldı:

“Bir internet haber sitesinde yer alan haberde, Trabzon’da ‘B.Y. isimli şahsın, Ortahisar Belediyesi bünyesinde farklı birimlere personel alımı yapıldığını belirterek kendisinin ‘para karşılığı’ vatandaşları işe yerleştirmede aracılık yaptığı yönünde ifadeler yer almaktadır. Konunun, belediyemizi ilgilendiren bir yönü bulunmamaktadır.

Haberde adı geçen şahsın Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nde çalıştığı tespit edilmiştir.

Ülkemizin ve şehrimizin acı gerçeği olan işsizliği istismar ederek vatandaşlarımızı dolandırdığı iddia edilen ve kurumumuzun da adının karıştırıldığı bu olayla ilgili tüm ayrıntılar araştırılmaktadır ve gerekli adli süreçler başlatılmıştır. Konunun takipçisi olacağımız bilinmelidir.”

“Ortahisar Belediyesi personel alım süreçleri, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu, 4857 sayılı İş Kanunu ve diğer sair mevzuat hükümlerine göre yapılmakta ve bu yöndeki ilanlar Belediyemizin kurumsal internet sayfası www.trabzonortahisar.bel.tr adresi üzerinden kamuoyuna duyurulmaktadır. Vatandaşlarımızın dolandırıcılık mağduru olmaması için bu tür söylemlere kesinlikle itibar etmemesi gerekmektedir."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.