Acı gerçeği söyledi

Bir ay aradan sonra başlayan Ortahisar Meclisinin ana gündemi Boztepe oldu, Başkan Genç “Boztepe’mizin siluetine mutlaka bir halel gelecek. Bunu en aza indirmemiz lâzım." dedi.

03 Eylül 2019 Salı 09:31
Acı gerçeği söyledi

BOZTEPE’YE BAŞLADI

Ortahisar Belediye Meclisi bir aylık aradan sonra yapılan ilk toplantısında Boztepe gündemiyle başladı. Sonnokta’nın 19 Temmuz’da attığı “Boztepe’ye acımadık” manşeti ve ardından gerçekleştirdiği yayınlarla birlikte kent gündemine oturan Boztepe’nin viyadükle tarumar edilmesi meclisin ana konusu oldu.

PLAN DEĞİŞTİRİLDİ

CHP’den Turgay Şahin ve Cüneyit Zorlu ile İYİ Partiden Davut Çakıroğlu Boztepe’deki tarumar hakkında Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç’ten bilgi istedi. CHP Grup Başkan Vekili Turgay Şahin daha önce mecliste oylamaya sunulan projede Cephaneliğin altından geçtiğini ancak planın değiştirildiğini kaydetti.

RUHUMUZU YORUYOR

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç acı gerçeği gözler önüne sererek “Boztepe’mizin siluetine mutlaka bir halel gelecek. Ama en az olacak şekilde izale edilebilir mi bununla ilgili bir çalışma sürdürülüyor. O görüntü gözümüzü de gönlümüzü de ruhumuzu da yoruyor. Alternatifini düşünülmesi gerekir.” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.