Ahmet Suat Özyazıcı Kütüphanesi düzenlenen törenle açıldı. 

19 Şubat 2022 Cumartesi 14:54
Ahmet Suat Özyazıcı Kütüphanesi düzenlenen törenle açıldı. 

İstanbul Tuzla'da, Ord. Prof. Cahit Arf İlkokulu'nda Özkan Sümer Kütüphanesi ve Yunus Emre Ortaokulu'nda Ahmet Suat Özyazıcı Kütüphanesi düzenlenen törenle açıldı. 

İYİ Parti Trabzon Milletvekili Dr. Hüseyin Örs, Anadolu Tayfa Trabzonsporlular Derneği tarafından yaptırılan kütüphanelerin açılış törenine katıldı. 

Açılışa Trabzonspor’un eski futbolcularından Hami Mandıralı, Hüseyin Tok, Necati Özçağlayan, Şenol Ustaömeroğlu ve  Levent Erköse'nin yanı sıra, Trabzonspor yönetim kurulu üyesi Serdar Ekrem Şirin, TFF eski yöneticisi Erdal Atalay, gazeteci Aksal Yavuz ve Olcay Çakır da katıldı. 

Burada bir açıklama yapan Örs, şu ifadelere yer verdi: "Öncelikle bu önemli projeye imza atan Anadolu Tayfa Trabzonsporlular Derneği Başkanı Erdal Yasin Tüysüz'e ve emeği geçen tüm dernek üyelerine teşekkür ediyorum.  Trabzonsporumuzun yaşadığı şampiyonlukların mimarları olan, Trabzon'un ve Trabzonspor'un efsane isimlerinden Özkan Sümer ve Ahmet Suat Özyazıcı adına  yaptırılan kütüphanelerin açılış töreninde bulunmaktan çok mutluyum. Bu tür projelerin Türkiye'nin dört bir tarafında hayata geçmesi efsane hocalarımızın başarılarının gelecek nesillere aktarılmasını sağlayacaktır. Bu vesile ile  bizlere sayısız mutluluk yaşatan Özkan Sümer Hocamızı rahmet ve saygıyla anıyorum. Ahmet Suat Hocamıza sağlıklı uzun ömür diliyorum."

Son Güncelleme: 19.02.2022 15:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.