Ak Parti 31 Mart Yerel Seçimler Seçim Koordinasyon Merkezi Çalıştayı yapıldı

Ak Parti 31 Mart Yerel Seçimler Seçim Koordinasyon Merkezi Çalıştayı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan'ın katılımı ile yapıldı.

17 Şubat 2019 Pazar 11:50
Ak Parti 31 Mart Yerel Seçimler Seçim Koordinasyon Merkezi Çalıştayı yapıldı

Ak Parti 31 Mart Yerel Seçimler Seçim Koordinasyon Merkezi Çalıştayı yapıldı .Çalıştaya Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan,Ak Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora,Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu,Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç,Ak Partİ Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Zorluoğlu,Ak Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi ve partililer katıldı.

AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi burada yaptığı konuşmada 31 Mart Tarihinde İlimizde Büyükşehir Belediye Başkanlığı, 18 İlçe Belediye Başkanlığı, 272 Belediye Meclis Üyeliği Ve 704 Muhtarlık Seçimini Yapmak Üzere Yerel Seçimler Gerçekleştirilecektir.Trabzon İlimizde 2213 Sandıkta Oy Kullanılacak Ayrıca Engelli Vatandaşlarımız İçin 18 Adet Seyyar Sandık, Hükümlü Ve Tutuklular İçin 2 Adet Cezaevi Sandığı Kurulacaktır. Bu Sandıklarda 594 Bin 589 Seçmenimiz Oy Kullanacaktır.Kurulan Tüm Sandıklarda Seçim Koordinasyonunu Sağlamak Amacıyla Sandık Bazlı Çalışmalarımız Tamamlanmıştır. Seçim Sathı Mailine Girdiğimiz 1 Ocak 2019 Tarihinden İtibaren Saha Çalışmalarımız Seçim Koordinasyon Merkezimizin Kontrolünde Tüm Hızıyla Devam Etmektedir.18 Şubat Pazartesi Gününden İtibaren De Seçim Kampanyamız Filen Başlayacaktır. 40 Günlük Seçim Kampanyamızda Daha Evvelki Seçim Kampanyalarımızda Olduğu Gibi Çalınmadık Kapı, Adım Atılmamış Sokak, Girilmedik Gönül Bırakmayacağız.Kıymetli Liderimiz Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın Belirlediği Tevazu Samimiyet Gayret İlkeleri Ve Önce Millet Önce Memleket Şiarıyla İnşallah Gece Gündüz Demeden Çalışacağız. Her Bir Vatandaşımıza Tevazu İle Davamızı Anlatacağız, Vatandaşımızı Samimiyetle Dinleyeceğiz Ve Tüm Halkımızın Sorunlarına Çözüm Bulmak İçin Gayretle Çalışacağız.

Sevgili Teşkilat Mensubu Arkadaşlarım, Yerel Seçimler Çok Önemlidir. Ak Parti’yi Ak Parti Yapan, Ak Parti’yi Millete Hizmetkâr Eyleyen, 17 Yıl Boyunca Da Arkasında Eserler Bırakmasını Sağlayan Millet Derdidir, Dertli Olma Halidir. Çünkü Milletimizin Derdi Bizi Yollara Düşürmüştür. Milletimizin Meselesi Bizi Harekete Geçirmiştir. Milletimizin Acısı, Hüznü, Istırabı Bizi Milletimize Hizmetkâr Eylemiştir.İnşallah Yerel Seçimlerden Sonrada Büyükşehir Belediye Başkanımız, 16 İlçe Belediye Başkanımız, 2 Cumhur İttifakı Belediye Başkanımız Ve Meclis Üyelerimizle Milletimize Hizmetkâr Olmaya Devam Edeceğiz. Bu Hizmetkârlığı Tevazu Samimiyet Ve Gayretle Gerçekleştireceğiz.Başkanımız Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın Belirttiği Üzere 31 Mart Yerel Seçimleri Beka Meselesidir. Bölücü Örgütün Siyasi Uzantıları Ve Pensilvanya Tarafından Desteklenen Karşı Blokun, Vatan Ve Beka Gibi Hiçbir Hedefi Hiçbir Hassasiyeti Yoktur.Yegâne Hedefi Ak Parti'ye Çelme Takmak, Yaşadığı Hezimetlerin Öcünü Almaktır. İçinde Kandil'in, Pensilvanya'nın, Ülkemize Husumeti Aşikâr Tüm Çevrelerin Olduğu İttifakın Yerli Ve Milli Olması Mümkün Değildir.

Ülkemizde Meydana Gelen Son Hadiseler, 31 Mart'ı Salt Bir Mahalli İdareler Seçimleri Olmaktan Çıkarmıştır. Bu Seçimler, Ülkemiz Açısından Bir Beka Meselesine, Bir Beka Seçimine Dönüşmüştür. Trabzon İlimizde Bu Ruh Hali İle Yerel Seçimlerde, Şer Odaklarına Karşı Gür Sesi İle Cevabını Verecektir.Saygıdeğer Teşkilat Mensuplarımız, Bu Duygularla, 31 Mart Yerel Seçimlerinde Büyük Bir Zaferle Çıkma Arzusu Ve Gayreti İle Seçim Koordinasyon Merkezi Çalıştayını Gerçekleştiriyoruz.

Partimizin En Üst Kademesinden En Alt Birimine Kadar Koordineli Olarak Tüm Gayretimizle Çalışacağız. Tüm Kalbi Duygularımla Sizleri Selamlıyor Çalıştayımızın Hayırlara Vesile Olmasını Yüce Allah’tan Temenni Ediyorum. Allah Yar Ve Yardımcımız Olsun.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.