AK Parti Trabzon'da kongre heyecanı

AK Parti Trabzon İl Kadın Kolları 6. Olağan Kongresi yapıldı

13 Ocak 2021 Çarşamba 10:16
AK Parti Trabzon'da kongre heyecanı

AK Parti Trabzon İl Kadın Kolları 6. Olağan Kongresi Hayri Gür Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştirildi. 

Kongreye AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Genel Başkanı Lütfiye Selva Çam, TBMM Çevre Komisyonu Başkanı ve Trabzon Milletvekili Muhammet Balta, AK Parti Karadeniz Bölgesi İl Koordinatörü Haydar Revi, AK Parti Trabzon İl Başkan Vekili Hasan Dilekoğlu, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, AK Parti Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu, AK Parti Trabzon Milletvekili Adnan Günnar, AK Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora, İlçe Belediye Başkanları, İlçe Başkanı ve çok sayıda teşkilat mensubu katıldı. 

Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı Karadeniz Bölge İl koordinatörü Haydar Revi yaptığı konuşmada 6 yıllık İl Başkanlığı süresi içerisinde birlikte görev yaptığı herkese teşekkür ederek "Kuruluşundan bu güne kadar, büyük ve bağımsız Türkiye idealini, tarihimizin altın sayfalarına eklemleyebilmek, medeniyetimizin kodlarını 21. Yüzyıla taşıyarak, sadece Türkiye davasının değil, bütün bir ümmet davasının yeniden bayraktarlığını yapmak ve bu iddiayı ısrarla aralıksız 18 yıldır iktidarda tutarak, başarısını sürdüren ve her alanda destanlar yazan AK Partimizin kıymetli neferleri, değerli dava arkadaşlarım hepinizi hürmetle selamlıyorum. Bu gün gerçekleştirdiğimiz Kadın kolları 6. Olağan il kongremizin hem kadın kollarına, hem partimize, hem şehrimize hem de ülkemize hayırlar getirmesini diliyorum." dedi.

Kongrede konuşan AK Parti Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu, “Bugün burada kendisi ile çalışmaktan onur duyduğum, Türk siyasetine Kadın Kolları Teşkilatını altın harflerle kazıyan bir Genel Başkan'ın Sayın Lütfiye Selva Çam'ın huzurunda Trabzon İl Kadın Kollarımızın 6.Olağan Kongresini icra ediyoruz. Ne mutlu bize ki bayrağı devralırkenki ruhumuzu muhafaza ederek, bayrağı devralan Meryem Sürmen Başkanımızla birlikte Trabzon'da kadına siyaseti sevdirdik. Başarılı çalışmalarına daha nicelerini ekleyeceğinden zerre şüphe duymadığım Meryem Başkanım! Yolun açık, ufkun geniş, başarıların daim olsun. Ve Kadın Kollarında devrimsel işlere imza atan Selva Başkanımızla devam edeceğin yolun mübarek olsun. Dünden bugüne Kadın Kollarımızda sandık müşahitliğinden, mahalle Başkanlarına, İlçe Başkanlığından, İlçe Yöneticiliğini, İl Teşkilatında görev alan tüm fedakar kadınlarımıza teşekkür ediyor, emekleri, niyetleri ve inançlarının önünde saygıyla eğiliyorum. 


Allaha emanet olun.”
 ifadelerini kullandı.

KADIN YAŞAM MERKEZİ AÇILIYOR
Trabzon Büyükşehir Belediyesi Başkanı Murat Zorluoğlu ise konuşmasında şu ifadelere yer verdi: “Trabzon Büyükşehir Belediyesi olarak AK Parti davasına hizmet etmek, Cumhurbaşkanımıza, partimize yük olmak değil, onların yükünü almak için yoğun bir gayretle çalışıyoruz. Toplumun tüm kesimlerini kucaklayan, katılıma ve ortak akla kıymet veren, ehliyeti ve liyakati öne çıkaran yeni yönetim anlayışımız ile sayın cumhurbaşkanımızın tarif ettiği gönül belediyeciliğinin en güzel örneklerini sergilemek için çalışıyoruz. Burada bir projemizden özellikle kısaca bahsetmek istiyorum. Biliyorsunuz seçimden önce şehrimizde sadece kadınlarımıza hizmet verecek Bir Kadın Yaşam Merkezi kuracağımızın sözünü vermiştik. İşte o projemizi tamamlama aşamasındayız. Mart-Nisan döneminde ihalesini gerçekleştiriyoruz. Kadınların fikirleriyle olgunlaştırdığımız projede çeşitli kursların düzenlenebileceği atölyeler, kreş ve çocuk oyun alanı, kafeterya, çok amaçlı toplantı salonları, kadın danışma ve pdr birimi, fitnes salonları, yarı olimpik yüzme havuzu var. İnşallah 2022 yılı yazında siz kıymetli hanımefendilerin istifadesine sunulacak. şimdiden hayırlı olsun. Konuşmamın sonunda bugün Trabzon’a gelerek sadece Kadın Kolları Teşkilatlarımıza Değil bize de büyük moral ve güç veren Genel Merkez Kadın Kolları Genel Başkanımız Sn Lütfiye Selva Çam’a kalbi teşekkürlerimi sunuyorum.”

Bugüne kadar vizyoner, yenilikçi ve proaktif yaklaşım ve uygulamalarıyla sadece ilimizde değil, ulusal düzeyde de öne çıkan, adından sıklıkla söz ettiren  değerli İl Kadın Kolları Başkanımız Meryem Sürmen ve yeni yönetimine gönülden başarılar diliyorum. Şunu tekraren size ifade etmek istiyorum.  Her hal ve şartta Büyükşehir Belediye Başkanı ve ekibi, sizlerin ve kadın kolları teşkilatımızın  yanındadır, destekçinizdir, hizmetkarınızdır. Kongremiz hayırlı olsun, yolumuz ve bahtımız açık olsun.”

Son Güncelleme: 13.01.2021 10:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.