AKUT Trabzon’dan AFAD’a ziyaret

AKUT Arama Kurtarma Derneği gönüllüleri, 17 Ağustos Marmara Depremi’nin 20. Yılı nedeniyle Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) Trabzon İl Müdürlüğü’nü ziyaret ederek, yapılan çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulundu.

20 Ağustos 2019 Salı 10:56
AKUT Trabzon’dan AFAD’a ziyaret

AKUT Trabzon Ekip Lideri Yardımcısı Serkan Aktuğ Günaydın ve beraberindeki gönüllüler, AFAD Trabzon İl Müdürü Ömer Kıratlı’yı ziyaret etti. Günaydın, AKUT Trabzon Ekibi olarak 40’ı operasyonel yaklaşık 70 gönüllü ile hizmet verdiklerini vurgulayarak, “Aramıza yeni katılan gönüllülerimizle bölgemizde olması muhtemel afetlere karşı her an hazırlıklı olmaya çalışıyoruz. Eğitimlerimizi belirli aralıklarla yineliyoruz. Yaptığımız çalışmalara AFAD Trabzon İl Müdürlüğü olarak verdiğiniz destekler nedeniyle de teşekkür ediyoruz. Ortak çalışmalarımızın ve desteğinizin bundan sonra süreceğine de inanıyoruz” dedi.

AFAD Trabzon İl Müdürü Ömer Kıratlı ise ziyaretten duyduğun memnuniyeti dile getirerek, “AKUT gönüllüleri gerçekten önemli işlere imza atıyor. Biz de çalışmalarınıza destek vermekten memnuniyet duyuyoruz. Gönül tabii ki bölgemizde ve ülkemizin hiçbir yerinde afet yaşanmamasını diliyor ancak yaşanacak olaylara karşı da her an hazırlıklı olmak zorundayız” diye konuştu.

Ziyarette AFAD ve AKUT’un yaptığı çalışmalarla ilgili karşılıklı görüş alışverişinde de bulunuldu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.